Δημητρίου: "Αισιοδοξούμε ότι θα κλείσει"

Για όλα τα θέματα που απασχολούν την Ομόνοια μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Εκπρόσωπος Τύπου του Συλλόγου. Ο Ανδρέας Δημητρίου αναφέρθηκε για το αγωνιστικό κομμάτι, το μετεγγραφικό και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την αυριανή προσπάθεια της ομάδας απέναντι στον Εθνικό.

Για τον Ποτέ

«Ο ποδοσφαιριστής χθες ήταν καλύτερα, αλλά η ιατρική ομάδα έκρινε να περιοριστεί στο γυμναστήριο προκειμένου να μην επιδεινωθεί η κατάσταση του. Θα κάνουμε λίγη υπομονή για να δούμε αν θα προλάβει την αναμέτρηση με τον Εθνικό. Είναι θετική ένδειξη ότι βελτιώνεται η υγεία του ποδοσφαιριστή. Από ίωση ταλαιπωρείται και ο Μάριος Δημητρίου, αλλά χθες ήταν καλύτερα. Ο Μαρκάσα είναι τιμωρημένος, ο Σκέμπρι εγγράφηκε και προστέθηκε στις επιλογές του Κώστα Καϊάφα».

Αν μπορεί να βοηθήσει ο Σκέμπρι

«Από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι καλά αλλά του λείπουν παιγνίδια και δεν είναι σε θέση να βγάλει 90λεπτα σε ψηλές εντάσεις».

Για την παρουσία της ομάδας

«Η ομάδα δείχνει ότι βελτιώνεται, ειδικά στα δυο τελευταία παιγνίδια το τρίποντο συνοδεύτηκε με καλές εμφανίσεις, βελτιώθηκε και η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών»

Μετεγγραφικά

«Είναι αήθεια ότι τις τελευταίες ημέρες γίνεται μεγάλη προσπάθεια για την απόκτηση συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή (φαίνεται να μιλούσε για τον Ρουνιέ), αλλά δεν ολοκληρώθηκαν οι επαφές. Αισιοδοξούμε ότι θα υλοποιηθεί η μετεγγραφή, αλλά το σημαντικό είναι ότι η επιτροπή προγραμματισμού δουλεύει αρκετά στο συγκεκριμένο κομμάτι».

Για τον Ακουισταπάτσε

«Η Ομόνοια κατέθεσε ένσταση και δεν θα σταλεί από την ΚΟΠ το πιστοποιητικό στον ποδοσφαιριστή. Όποιος δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τα οικονομικά της ομάδας είναι απόλυτα σεβαστό. Να μην αφήνει όμως την ομάδα ξεκρέμαστη. Να ακολουθεί το σωστό δρόμο. Όλοι γνωρίζουν ότι δεν θα χάσουν σέντ από την Ομόνοια».

Για το αυριανό παιγνίδι με τον Εθνικό

«Αναμένουμε ένα δυνατό αντίπαλο αύριο στο ΓΣΠ. Γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και ουσιαστικοί. Θέλουμε τη νίκη και θα είμαστε κερδισμένοι όποια και να είναι τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων. Χρειαζόμαστε τον κόσμο. Οι καλές καιρικές συνθήκες και οι χαμηλές τιμές των εισιτηρίων δημιουργούν η προοπτική για να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα