Δηλώσεις Ιραόλα και Τρουγιόλς για το ντέρμπι με Ομόνοια

Συνέχεια με ντέρμπι για την ΑΕΚ που αντιμετωπίζει την Ομόνοια στο ΓΣΠ, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος (Κυριακή 05/01, 16:00). Ο προπονητής Andoni Iraola, καθώς και ο Joan Truyols έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Αυτή την χρονική περίοδο αυτό που χρειαζόμαστε είναι να πάρουμε την νίκη. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο και πρέπει να το δείξουμε, να έχουμε καλή απόδοση γιατί

χρειαζόμαστε την νίκη. Την χρειάζεται και ο αντίπαλος, επομένως θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να αποφύγουμε τα πολλά λόγια, είναι η στιγμή που πρέπει να παρουσιάσουμε καλή απόδοση και να καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη.», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με αντίπαλο την Ομόνοια στην Λευκωσία. Είναι ένα ντέρμπι, επομένως πρέπει να κάνουμε πολύ καλό παοχνίδι και να αποφύγουμε τα λάθη, έτσι ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Για μας το πιο σημαντικό είναι να επανέλθουμε στις επιτυχίες και μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη. Χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου μας και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να τους αφιερώσουμε την νίκη», δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα