Δικηγόροι Πλατή: Ή ανακαλείτε τις δυσφημιστικές δηλώσεις ή..

«Ο πελάτης μας ουδέποτε διετέλεσε σύμβουλος σε ταμείο προνοίας, ούτε και έδωσε παρόμοιες συμβουλές ή απέστειλε επιστολές και ως εκ τούτου, οι ως άνω αναφορές και δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Παρόμοιες αναφορές συνιστούν δυσφημιστικά δημοσιεύματα και πλήττουν την επαγγελματική ακεραιότητα του εντολέα μας. Είναι αντίθετο στον νομικό μας πολιτισμό να πλήττεται με αναληθείς δηλώσεις το εγνωσμένο επαγγελματικό ήθος ενός προσώπου», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του το δικηγορικό γραφείο Α&Α Κ. Αιμιλιανίδης, Κ. Κατσαρός και Συνεργάτες Λίμιτεδ.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Ο πελάτης μας, γνωστός οικονομολόγος, Στέλιος Πλατής ενημερώθηκε σήμερα για δηλώσεις των Πρόδρομου Προδρόμου και Μιχάλη Σοφοκλέους, με τις οποίες αναφέρθηκε ότι απέστειλε επιστολές προς τα ταμεία προνοίας δύο ημικρατικών οργανισμών, καλώντας τους να μετακινήσουν τις καταθέσεις από τον συνεργατισμό προς άλλη τράπεζα. Είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα τα οποία παρουσιάζουν τον πελάτη μας να έχει ενεργήσει με τον τρόπο αυτό, χωρίς όμως να αναφέρονται ονομαστικά σε αυτόν.

H δήλωση ΠτΔ για Συνεργατισμό προκάλεσε αντιπαραθέσεις (vid)

Ο πελάτης μας ουδέποτε διετέλεσε σύμβουλος σε ταμείο προνοίας, ούτε και έδωσε παρόμοιες συμβουλές ή απέστειλε επιστολές και ως εκ τούτου, οι ως άνω αναφορές και δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Παρόμοιες αναφορές συνιστούν δυσφημιστικά δημοσιεύματα και πλήττουν την επαγγελματική ακεραιότητα του εντολέα μας. Είναι αντίθετο στον νομικό μας πολιτισμό να πλήττεται με αναληθείς δηλώσεις το εγνωσμένο επαγγελματικό ήθος ενός προσώπου.

Πλατής: Ουδέποτε είχα σχέση με τον Συνεργατισμό

Αναμένουμε ότι θα υπάρξει άμεση ανάκληση των δυσφημιστικών και αναληθών δηλώσεων και δημοσιευμάτων. Σε αντίθετη περίπτωση, έχουμε οδηγίες από τον εντολέα μας όπως προχωρήσουμε χωρίς καθυστέρηση σε νομικά μέτρα εναντίον όσων διέδωσαν ή διαδίδουν παρόμοιες αναληθείς δηλώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα