Διεθνές βραβείο για τον Μιχάλη Οικονομίδη

Ο Διεθνής τίτλος «CYPRUS GAMECHANGER of the Year» απονεμήθηκε στον Μιχάλη Οικονομίδη, Διευθύνων Σύμβουλο και ιδρυτή της Chambersfield Economides Kranos, στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, από τα ACQ Law Awards.

Τα ACQ Law Awards είναι ένας θεσμός ο οποίος ιδρύθηκε το 2008 και ως κύριο στόχο την αναγνώριση ηγετών, επιφανεί ιδιωτών, υποδειγματικές ομάδες καθώς και διακεκριμένες επιχειρήσεις, οι οποίες αποτελούν σημείο αναφοράς για την επιτυχία τους καθώς και την υιοθέτηση

«καλών πρακτικών» στους διαφόρους τομείς που εμπίπτουν υπό των νομικών πλαισίων, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στο Λονδίνο, στις αρχές Απρίλιου του 2017 – η ACQ σε σχετική της δήλωση ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της διαδικασίας ψηφοφορίας, η οποία έληξε στις 30 Νοεμβρίου, 2016. Ο συνολικός αριθμός των υποψηφιοτήτων διαμορφώθηκε στον εκπληκτικό αριθμό των 39.146, το υψηλότερο έως τώρα ποσοστό που έχει σημειωθεί από τη διάρκεια ίδρυσης του θεσμού αυτού.

Ο Jake Robson, Αρχισυντάκτης του ACQ αναφέρει σε σχετική του δήλωση ότι «Άτομα εξαιρετικά, ομάδες και επιχειρήσεις που αντιπροσωπεύουν ό, τι καλύτερο υπάρχει στον τομέα τους, παγκοσμίως, τους αξίζει ο έπαινος και έχουν θέση στους νικητές των ACQ Law Awards.»

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ψηφοφορίας των ACQ Law Awards ανακοινώθηκε ότι ο Μιχάλης Οικονομίδης βραβεύτηκε ως «Cyprus – GameChanger Attorney of the Year».

Ο Μιχάλης Οικονομίδης είναι Νομικός Σύμβουλος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Chambersfield Economides Kranos, o οποίος πριν από κάποια χρόνια, επέλεξε να ακολουθήσει το όνειρό του και να δημιουργήσει το δικό του δικηγορικόo γραφείο. Ξεκίνησε την καριέρα του ως Νομικός Σύμβουλος σε μία από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρείες (Top 5) του κόσμου με έδρα το Λονδίνο και στη συνέχεια συνέχισε την καριέρα του ως συνεργάτης (partner) σε άλλες διακεκριμένες δικηγορικές εταιρείες στην Κύπρο, πριν από τη δημιουργία της δικής του δικηγορικής εταιρείας. Η δικηγορική του εταιρεία από την αρχή της σύστασής της ακολουθεί όλα τα Διεθνή Πρότυπα που καθορίζονται από τα συστατικά της σωστής διαχείρισης των πελατών και κατ’ επέκταση της άμεσης ικανοποίησής τους, με γνώμονα πάντοτε την παροχή ολοκληρωμένων νομικών και εταιρικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η δικηγορική εταιρεία Chambersfield Economides Kranos παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες νομικής και εταιρικής φύσεως με κύριο μέλημα τη συνεχή ικανοποίηση των προσδοκιών του κάθε εκάστοτε πελάτη. Επίσης, το δικηγορικό γραφείο έχει παρουσία σε περισσότερες από 8 χώρες παρέχοντας εταιρικές υπηρεσίες καθώς και υπηρεσίες εμπιστεύματος σε 21 και πλέον δικαιοδοσίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα