Διακόσιοι τρεις ασθενείς εξυπηρετήθηκαν στα εξωτερικά ιατρεία του ΓΝ Πάφου

Διακόσιοι τρεις ασθενείς όλων των ειδικοτήτων εξυπηρετήθηκαν χτες στα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την διεύθυνση του κρατικού νοσηλευτηρίου της πόλης. Παράλληλα συνεχίζουν τη λειτουργία τους και νοσηλεύουν ασθενείς, όλοι σχεδόν οι θάλαμοι του Νοσοκομείου, με 45 ασθενείς να νοσηλεύονται τουλάχιστον μέχρι χτες. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως παρόλο που οι ανάγκες για νοσηλεία είναι μεγαλύτερες, εντούτοις το περιοριστικό ποσοστό του 60%, σύμφωνα με το οποίο λειτουργούν

τα Γενικά Νοσοκομεία αυτή την περίοδο, δεν επιτρέπει εισαγωγή μεγαλύτερου αριθμού ασθενών. 

Ο  Επιστημονικός Διευθυντής του Νοσοκομείου Πάφου για τον covid- 19 ανέφερε πως χτες στο Μικροβιολογικό εργαστήρι του Νοσοκομείου Πάφου εγκαταστάθηκε το μηχάνημα για την μοριακή εξέταση covid- 19 , που αποτελεί, όπως είπε, δωρεά της Ένωσης Κοινοτήτων Πάφου. 

Αναμένεται δε, συνέχισε, ότι οι πρώτες εξετάσεις θα γίνουν σήμερα ή αύριο ,μόλις εξασφαλιστούν από τη Λευκωσία τα απαραίτητα αναλώσιμα. 

Στη μοριακή εξέταση θα υποβάλλονται όλα τα ύποπτα περιστατικά που προσέρχονται στο Νοσοκομείο Πάφου και η περαιτέρω διαχείριση τους θα εξαρτάται από το αποτέλεσμα της εξέτασης, συμπλήρωσε ο κ. Μουτήρης. 

Διαβάστε επίσης

Αποκαλυπτικό: Επιστολή Υπ. Υγείας σε ΟΕΒ-ΠΟΒΕΚ- Εργαζόμενοι δεν κάνουν τεστ

Εντοπίστηκε κρούσμα στις Βρετανικές Βάσεις - Στα 11 ο συνολικός αριθμός

 

Keywords
Τυχαία Θέματα