Διαγωνισμός LaLiga Ultimate Challenge από την Primetel! Δέχεσαι την πρόκληση;

Πρόβλεψε σωστά το τελικό σκορ του αγώνα και διεκδίκησε μοναδικά δώρα από την κορυφαία διοργάνωση!

Ακόμα μια ευκαιρία από την Primetel για τους λάτρεις του Ισπανικού Πρωταθλήματος και των μεγάλων ποδοσφαιρικών συγκινήσεων, που μπορούν να κερδίσουν συλλεκτικά δώρα και μεγάλες εκπλήξεις από την αγαπημένη τους αθλητική διοργάνωση.

Πώς; Συμμετέχοντας στον εβδομαδιαίο διαγωνισμό #LaLigaUltimateChallenge!

Κάθε Παρασκευή ανακοινώνεται στα social media της Primetel ο αγώνας της LaLiga που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή

της ίδιας εβδομάδας και οι ενδιαφερόμενοι προβλέπουν το τελικό σκορ κάνοντας comment στο post.

Οι νικητές μπαίνουν σε κλήρωση με συλλεκτικά δώρα τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας, αλλά και την επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος La Liga Santander!

Γίνεται και καλύτερο!

Με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, οι νικητές κάθε εβδομάδας συμμετέχουν και στην μεγάλη κλήρωση διεκδικώντας τον τίτλο του LaLiga Ultimate Challenge με έπαθλο για τον μεγάλο τυχερό ταξίδι στην Ισπανία μαζί με ένα φίλο/η για να παρακολουθήσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ έναν αγώνα της LaLiga.

Ο διαγωνισμός #LaLigaUltimateChallenge! έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει για ακόμα 5 εβδομάδες, δηλαδή μέχρι και την Κυριακή 20/03!

Οι ανατροπές ωστόσο στο πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα του κόσμου συνεχίζονται χαρίζοντας δυνατές στιγμές αποκλειστικά μέσα από την πλατφόρμα τηλεόρασης της Primetel. Εκεί μέχρι και το 2026 το ποδοσφαιρόφιλο κοινό του νησιού θα απολαμβάνει μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις με ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης και σούπερσταρς όπως οι Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρεζ και Καρίμ Μπενζεμά!

Για τους πιο φανατικούς, η Primetel εμπλουτίζει την εμπειρία της αγωνιστικής δράσης στα ισπανικά γήπεδα με το La Liga TV, 24ωρες εκπομπές, ρεπορτάζ, video, συνεντεύξεις, αλλά και τη συμμετοχή σε challenges και διαγωνισμούς όπως ο LaLiga Ultimate Challenge.

Περισσότερα σχετικά με τα τηλεοπτικά πακέτα της Primetel θα βρείτε στο https://primetel.com.cy/paketa-tileorasis-el.

Keywords
Τυχαία Θέματα