Δείτε τα πιο φθηνά καταστήματα-πρατήρια για υγράεριο φιάλης

Με μόλις €8,49 μπορούν να προμηθεύονται το υγραέριο φιάλης των 10 κιλών από το Super Discount Store στη Λεοντίου Μαχαιρά, στη Λάρνακα οι καταναλωτές.

Ακολουθούν οι υπεραγορές Άλφα Μέγα στη Δευτερά και Άλφα Μέγα E&S Καψάλου με €9.90. Στην τιμή των €9,99 πωλείται το υγραέριο φιάλης των 10 κιλών από την υπεραγορά Poplife στο Αυγόρου,

ενώ στα €10,39 μπορούν να προμηθευτούν οι καταναλωτές στην Πάφο από την Υπεραγορά Παπαντωνίου.

Αυτά είναι σύμφωνα με ανακοίνωση του Παρατητηρίου Τιμών Λιανικής Πώλησης Υγραερίου την 25η Σεπτεμβρίου τα καταστήματα που πωλούν στο λιανικό εμπόριο υγραέριο φιάλης 10 κιλών στις φθηνότερες τιμές.

Δίνεται επίσης στη δημοσιότητα πίνακας με τα πρατήρια που πωλούν το υγραέριο φιάλης 10 κιλών στις φθηνότερες τιμές ανά επαρχία. Σύμφωνα με τα στοιχεία, το φθηνότερο υγραέριο φιάλης μπορεί κανείς να αγοράσει από την ΕΚΟ Κώστας Μιχαηλάς &Σία στο Καλό Χωριό με €10. Ακολουθεί το πρατήριο AGIP Κώστας Σαββίδης στη Λεωφ. Λάρνακος στη Λευκωσία με €10,30, το πρατήριο Petrolina Χαράλαμπος Ιωάννου στην Αγίας Φυλάξεως, στη Λεμεσό με €10,34 το πρατήριο ΕΚΟ Συνεργατισμός Αυγόρου με €10,80 και το πρατήριο ΕΚΟ Μ.Π. Γαβριήλ στην Πέγεια με €10,90.

Όπως αναφέρεται τα στοιχεία προκύπτουν από νέα έρευνα της Υπηρεσίας Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου και Αμμοχώστου.

Το Υπουργείο καλεί τους καταναλωτές «να είναι προσεκτικοί, να αξιοποιούν τις πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους, και με την ορθή καταναλωτική συμπεριφορά τους να ενεργούν με τρόπο που να βοηθά στην συγκράτηση των τιμών σε δικαιολογημένα επίπεδα».

Oι αναλυτικές πίνακες ανά επαρχία για καταστήματα και πρατήρια στον ιστότοπο του Υπουργείου Ενέργειας εδώ

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα