Χρυσός χορηγός και μοναδικός πάροχος υπηρεσιών υγείας

Χρυσός χορηγός και μοναδικός πάροχος υπηρεσιών υγείας στον 12o ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

Έχοντας έντονο το συναίσθημα της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης, η Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ στήριξε και φέτος ως χρυσός χορηγός το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Κύπρου, τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

.

Ο Μαραθώνιος Λεμεσού διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 17 &18 Μαρτίου και η Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ ήταν ο μοναδικός πάροχος υπηρεσιών υγείας και ιατρικού εξοπλισμού. Σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, η ομάδα (ιατροί και νοσηλευτές ) ήταν σε ετοιμότητα παρέχοντας βοήθεια στους δρομείς, ενώ η υπηρεσία ασθενοφόρων του Νοσοκομείου βρισκόταν συνεχώς σε εγρήγορση, για άμεση μεταφορά των δρομέων εκεί και όπου απαιτείτο.

Επιπρόσθετα, ως ένδειξη τιμής, ο Διευθυντής Διοίκησης και Οικονομικής Διαχείρισης του Νοσοκομείου κ. Γιώργος Ζαχαριάδης, βράβευσε τους δύο δρομείς, έναν άντρα και μια γυναίκα, που κατέλαβαν την 3η θέση στον Ατομικό Δρόμο 5ΧΛΜ.

Τέλος, με ιδιαίτερη χαρά και θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι η άσκηση είναι ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο για τη διατήρηση της καλής υγείας, ομάδα της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ έλαβε μέρος στον Εταιρικό Δρόμο 5ΧΛΜ, προωθώντας ταυτόχρονα τις αξίες της ομαδικότητας και της επίτευξης του στόχου.

Keywords
Τυχαία Θέματα