Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία «Δώσε Φως σε Μια Ζωή»

Τη χριστουγεννιάτικη εκστρατεία «Δώσε Φως σε μια Ζωή» διοργανώνουν ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου μαζί με την ΑΗΚ, καλώντας το κοινό να αφιερώσει ένα χριστουγεννιάτικο λαμπάκι στα αγαπημένα του πρόσωπα που τα άγγιξε ο καρκίνος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, η εκστρατεία «Δώσε Φως

σε Μια Ζωή» προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα της πανδημίας, κρατώντας, όμως, το ίδιο συναίσθημα και έτσι, φέτος, το κοινό μπορεί να αφιερώσει ένα χριστουγεννιάτικο λαμπάκι στα αγαπημένα του πρόσωπα που άγγιξε ο καρκίνος στην ιστοσελίδα www.anticancersociety.org.cy.

Επίσης, στο πλαίσιο της εκστρατείας, ποδοσφαιρικές ομάδες της Α’ Κατηγορίας διέθεσαν στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο υπογεγραμμένες φανέλες, οι οποίες θα δημοπρατηθούν τον Δεκέμβριο στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook.

Άλλοι τρόποι εισφοράς στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου είναι μέσω γραπτού μηνύματος στον αριθμό 7060, γράφοντας τον κωδικό CAS(κενό)2 για εισφορές 2 ευρώ και CAS(κενό) 5 για εισφορές 5 ευρώ, αλλά και με αγορές από το e-shop του Συνδέσμου στην ιστοσελίδα www.anticancersociety.org.cy, το οποίο έχει πολλές επιλογές για δώρα και στολίδια (γούρια βραχιόλια, διακοσμητικά γούρια, στολίδια, χριστουγεννιάτικα καλάθια, παραμύθια, μαγειρικές κ.α.).

Οι εισφορές του κοινού ενισχύουν το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, ο οποίος για σχεδόν 50 χρόνια προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και στις οικογένειές τους, αναφέρεται.

Η στήριξη του κοινού είναι αυτή που βοηθά τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου να λειτουργεί δύο Κέντρα Ανακουφιστικής Φροντίδας, την «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία και το «Ευαγόρειο» στη Λεμεσό και να προσφέρει νοσηλευτική φροντίδα ασθενών κατ’ οίκον σε όλες τις πόλεις και χωριά της Κύπρου, ψυχολογική, κοινωνική και πνευματική στήριξη, φυσιοθεραπεία και χειρισμό λεμφοιδήματος, αρωματοθεραπεία και μεταφορά ασθενών από όλες τις πόλεις στα Ογκολογικά Κέντρα στη Λευκωσία και Λεμεσό, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα