Χρίστος Πουλλαϊδης: Έχασα πολλά λεφτά από το κούρεμα

Ο επιχειρηματίας Χρίστος Πουλλαϊδης μιλά για πρώτη φορά για τις 12 εταιρείες που διοικεί σε Μπαχρέιν, Κατάρ, Αγγλία, Βουλγαρία και Κύπρο και αποκαλύπτει, μιλώντας στο Capital Today το οποίο θα βρίσκεται την Κυριακή στα περίπτερα με την εφημερίδα Σημερινή, το χρονοδιάγραμμα αποχώρησης του από την Προεδρία της Ανόρθωσης.

Μιλά επίσης για το πρόβλημα της γραφειοκρατίας σήμερα στην Κύπρο

και για τις προοπτικές που θα επιφέρει στη χώρα η επίλυση του Κυπριακού, καθώς και τους σχεδιασμούς του για το κατεχόμενο χωριό του Βατυλή.

Ο Όμιλος του κ. Πουλλαϊδη αποτελείται σήμερα από δώδεκα εταιρείες, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. Κύρια δραστηριότητα τους είναι οι κατασκευές, αλλά ασχολούνται και με άλλους τομείς, όπως η ανάπτυξη ακινήτων, η διαχείριση αποβλήτων, οι επενδύσεις, οι υπηρεσίες και η βιομηχανική παραγωγή. Πέραν του Μπαχρέιν, δραστηριοποιούνται σε Κύπρο, Κατάρ, Αγγλία και Βουλγαρία.

Μεταξύ των δεκάδων μεγάλων έργων που έχουν εκτελέσει συγκαταλέγονται, η γερμανική Πρεσβεία στο Μπαχρέιν, το εργοστάσιο της Coca Cola στο Κατάρ, το εργοστάσιο της KRAFT στο Μπαχρέιν, το εργοστάσιο BASF στο Μπαχρέιν και οι εγκαταστάσεις της Qatar Chemicals στο Κατάρ. Επιπλέον έχουμε αναλάβει την κατασκευή μεγάλων αναπτύξεων, με κτήρια μέχρι 32 ορόφους στο Μπαχρέιν.

Αυτούσια η συνέντευξη αυτή την Κυριακή στο Capital Today το οποίο θα βρίσκεται στα περίπτερα με την εφημερίδα Σημερινή.

Keywords
Αναζητήσεις
χατζηφωτιου εχασα πολλα λεφτα
Τυχαία Θέματα