Χειροπέδες σε νεαρό για εμπρησμό σε όχημα της πρώην του

Στη σύλληψη 29χρονου από την Πάφο ως υπόπτου για εμπρησμό οχήματος της πρώην συμβίας του, ηλικίας 31 ετών από την Ελλάδα, προχώρησε χθες το απόγευμα η Αστυνομία Πάφου.

Ο εμπρησμός διαπράχθηκε την 14η Δεκεμβρίου του 2017 στην οδό Αλφέδρου στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 31χρονη ιδιοκτήτρια του οχήματος κατήγγειλε ότι στις 22:40 το βράδυ της 14ης Δεκεμβρίου, άγνωστοι τοποθέτησαν στερεό πετρέλαιο

στα ελαστικά του οχήματος και άναψαν φωτιά, προκαλώντας του μικρή ζημιά.

Το όχημά της, όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία, ήταν σταθμευμένο πίσω από την πλατεία Κένεντι επί της οδού Αλφρέδου, όπου είχε μεταβεί για επίσκεψη σε φιλικό της πρόσωπο, ιδιοκτήτη μπιραρίας.

Από τη φωτιά προκλήθηκε ζημιά στο μπροστινό μόνο μέρος του οχήματος, ύψους 300 περίπου ευρώ.

Τριήμερη κράτηση

Την τριήμερη προσωποκράτηση του 29χρονου από την Πάφο ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα ως ύποπτος για τον εμπρησμό οχήματος της πρώην συμβίας του ηλικίας 31 ετών από την Ελλάδα, διέταξε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ενώπιον του οποίου προσήχθη σήμερα ο 29χρονος.

Ο 29χρονος ανακρινόμενος αρνείται κάθε ανάμειξη με την υπόθεση του εμπρησμού του οχήματος που διαπράχθηκε την 14η Δεκεμβρίου του 2017 στην οδό Αλφέδρου στην Πάφο πίσω από την πλατεία Κένεντι όπου είχε μεταβεί η ιδιοκτήτρια του για επίσκεψη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα