Χαραλαμπίδου: Αντί ο Ιωνάς να δει την ουσία, ψάχνει διαρροές

Τη δική της απάντηση στα όσα της καταλόγισε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, έδωσε στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι η Ειρήνη Χαραλαμπίδου. Η βουλευτής του ΑΚΕΛ επισήμανε ότι είναι εύκολο να προσπαθούμε να αποπροσανατολίσουμε, υπονοώντας ότι αυτό κάνει ο Υπουργός.

Δεν έδωσε, επεσήμανε, απαντήσεις εδώ και 7 μήνες, γιατί ο εν λόγω δεσμοφύλακας συνόδευε μόνος του 11 βαρυποινίτες και εν ώρα εργασίας υπέστη τον σοβαρό αυτό τραυματισμό από τον

ξυλοδαρμό.

Δεν έδωσε απαντήσεις, ακόμη, γιατί δεν ενημέρωσε κανείς τις Αρχές, ότι ο εν λόγω άνθρωπος ήταν στο stop list. Ο Υπουργός, είπε, αντί να δει τι πραγματικά συμβαίνει, ψάχνει από πού έγιναν διαρροές.

Η βουλευτής υπενθύμισε ακόμη ένα νομοσχέδιο που παραμένει, όπως είπε, στα συρτάρια και αφορά την προστασία των πληροφοριοδοτών.

«Η κατάσταση των φυλακών νοσεί, τα βλέπουμε καθημερινά», υπογράμμισε η κ. Χαραλαμπίδου. «Ανοίγουμε τις πόρτες στα κανάλια και επιλέγουμε ό,τι θέλουμε να δείξουμε», είπε.

«Για να μην έχουν πρόβλημα διαρροών οι δημοσιογράφοι, έδωσα εντολή να ανοίξει μόλις τελειώσουν οι δηλώσεις μου», επεσήμανε, ενώ παράλληλα είπε ότι ζήτησε και έλαβε νομική συμβουλή προτού προβεί στην εν λόγω δημοσιοποίηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ειρήνης Χαραλαμπίδου στο βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα