Μπουρλότο σε αμάξια – Πυρκαγιά σε σπίτι χθες βράδυ

Εκρηκτικό κι όχι μόνο ήταν το βράδυ χθες για την Πυροσβεστική.

Στις ώρα 18.15 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε παλιά ισόγειο οικία στην Εμμανουήλ Ροΐδη , στην Αγία Ζώνη στη Λεμεσό. Η πυρκαγιά ήταν σε δωμάτιο της οικίας. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με 3 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 18.45. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αυλός τυλιχτήρα από το νερό των οχημάτων και 2 αναπνευστικές συσκευές.

Εκτεταμένες ζημιές έπαθε η ξύλινη οροφή και εξοπλισμός του δωματίου. Θα ακολουθήσει διερεύνηση της πυρκαγιάς σήμερα σε συνεργασία με την

Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία. Πιθανόν η πυρκαγιά να προκλήθηκε από ανεπιτήρητη ηλεκτρική συσκευή (θερμάστρα) ενώ οι κάτοικοι απουσίαζαν.

Επίσης στις 01.10 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διπλοκάμπινο όχημα μάρκας Mitsubishi σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο δίπλα από την οικία του ιδιοκτήτη στην οδό Αγ. Ραφαήλ στο χωριό Μαρώνι. Ανταποκρίθηκε η ΕΜΑΚ με 3 οχήματα και η ώρα 01.26 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο. Η πυρκαγιά ήταν στο μπροστινό μέρος του οχήματος το οποίο υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Η πιθανότητα εμπρησμού δεν μπορεί να αποκλειστεί. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Τέλος, τα χαράματα στις 04.06 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας BMW 630 με σταθμευμένο στο δρόμο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη στην οδό Ευφροσύνης στον Στρόβολο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας και η ώρα 04.31 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα