Μπαλταζάρ: "Οι παίκτες μου έδειξαν ποιότητα"

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ τόνισε την ποιότητα που έδειξαν οι παίκτες του κόντρα στην Μπερ Σεβά.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:

-Πιστεύω ότι τα σκαμπανεβάσματα είναι φυσιολογικά. Έχουμε προκριθεί από ένα δυνατό αντίπαλο. Από ένα αντίπαλο που αγωνίζεται στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με παίκτες που παίζουν πολλά χρόνια μαζί. Οι παίκτες μου έκανα φανταστική δουλειά σήμερα. Έχουμε χρόνο και θέλουμε να βελτιωθούμε. Μια ομάδα με νέους παίκτες που δεν έχουν εμπειρία σε τέτοια παιχνίδια. Τα αποτελέσματα πρέπει να έρχονται αμέσως. Είμαι ευχαριστημένος με αυτή την πρόκριση,

αλλά πραγματικά ευτυχισμένος θα είμαι όταν μπούμε στους ομίλους.

-Επειδή χάσαμε από την Σούντουβα δεν είμαστε η χειρότερη ομάδα, αλλά ούτε σήμερα είμαστε η καλύτερη.

Το τέρμα που δεχθήκαμε ήταν μια μεγάλη απογοήτευση. Θυμάμαι ακόμα την ευκαιρία του Ντε Βινσέντι για να ισοφαρίσει. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να αλλάξουμε τακτικά πράγματα, όμως δεν ξεκινήσαμε όπως θα ήθελα. Μετά αντιδράσαμε, δείξαμε προσωπικότητα και κάναμε την ανατροπή.

-Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και η ποιότητα που δείξαμε στον αγώνα. Είναι μόλις το 6ο επίσημο παιχνίδι. Να πάρουμε τα μαθήματα μας εν όψει του αγώνα με την Αστάνα. Αν και χρειαζόμαστε χρόνο, χρόνο δεν έχουμε. Θα είμαστε καλύτεροι στο μέλλον σίγουρα.

-Ο κόσμος είναι ένα βασικό στοιχείο της επιτυχίας μας. Θα είναι το ίδιο σημαντικός στον αγώνα με την Αστάνα. Οι φίλαθλοι είναι λες και μπορεί να σκοράρει το δικό τους τέρμα.

Αύριο είναι μέρα που θα αναλύσουμε το παιχνίδι και μετά θα σκεφτούμε τον αγώνα με την Αστάνα. Είναι και ο Ρέζα που μπορεί να βοηθήσει.

-Ένας από τους στόχους μας είναι να μην δεχόμαστε γκολ. Το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό να δέχεσαι ένα γκολ, αν και δεν μου άρεσε ο τρόπος που το δεχθήκαμε. Αντί να τονίζουμε το λάθος είναι να δείξουμε την ποιότητα που έδειξαν οι παίκτες μου σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα