Αύριο το τελευταίο αντίο στον Χρυσόστομο: «Τι να πούμε στην τραγική μητέρα;»

Την Τρίτη τελείται η κηδεία του 26χρονου, Χρυσόστομου Κούβαρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση.

Ανάρτηση της σελίδας στο Facebook «Ο ΛΥΘΡΟΔΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ» αναφέρει: «Πάντοτε μου είναι δύσκολο να αναρτώ δυσάρεστες ειδήσεις μα σήμερα μου είναι δυσκολότερο γιατί θα αναρτήσω

τον χαμό ενός νέου παιδιού από το χωριό μας που έσβησαν τα όνειρα του για την ζωή, χθες το απόγευμα μετά από ένα τραγικό δυστύχημα με την μοτοσυκλέτα του. Ο Χρυσόστομος Κούβαρος σε ηλικία μόλις 27 ετών πήγε χθες να συναντήσει τον πατέρα του Βαρνάβα που έχασε τρία χρόνια σχεδόν πρίν. Τι μπορούμε να πούμε στην τραγική μητέρα Μάρω , στα αδέλφια στους άλλους συγγενείς και φίλους; Τα λόγια σε τέτοιες περιπτώσεις χάνονται και μένουν οι σκέψεις και οι θλίψεις στα πρόσωπα μας. Κουράγιο σε όλους που τον έζησαν και τον γνώρισαν και ΑΙΩΝΙΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ. Εμείς εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους υπόλοιπους συγγενείς. Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Τρίτη στις 4 το απόγευμα και αντί στεφάνων παράκληση να γίνονται εισφορές προς την οικογένεια όπου θα αποφασίσει η ίδια πως θα τις διαθέσει».

Επίσης, η σελίδα «Αγία Βαρβάρα Λευκωσίας / Santa Barbara of Nicosia» αναφέρει: «Καλό Παράδεισο Χρυσόστομε.... ο Θεός να δίνει δύναμη στην οικογένεια του... Ο Χρυσόστομος Κούβαρος σε ηλικία μόλις 27 ετών, από τον γειτονικό Λυθροδόντα, έχασε χθες τη ζωή του σε δυστύχημα που είχε με την μοτοσυκλέτα του. Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Τρίτη στις 4 το απόγευμα και αντί στεφάνων παράκληση είναι να γίνονται εισφορές προς την οικογένεια όπου θα αποφασίσει η ίδια πως θα τις διαθέσει».

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 2.50 χθες το απόγευμα, ενώ 84χρονος, έχοντας ως συνοδηγό 85χρονη, οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρείου στον Άγιο Ιωάννη Μαλούντας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 26χρονος.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια της θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης.

Διαβάστε επίσης: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο- «Έσβησε» ο 26χρονος, Χρυσόστομος Κούβαρος

Keywords
Τυχαία Θέματα