Αβέρωφ: Η Βουλή Βαβέλ θα σκοτώσει την προοπτική και το μεγάλο όραμα (vid)

Στο Μεσημέρι και Κάτι φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος μίλησε για τις βουλευτικές εκλογές, λίγα εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Αρχικά ανέφερε ότι έμειναν 48 ώρες μέχρι τις βουλευτικές εκλογές. «Κερδίσαμε τη μάχη με την πανδημία και τώρα πρέπει να κερδίσουμε τη μάχη της οικονομίας, των μεταρρυθμίσεων και της απελευθέρωσης του τόπου».

Πρόσθεσε ότι ο τόπος δεν χρειάζεται

μια Βουλή Βαβέλ που θα σκοτώσει την προοπτική και το μεγάλο όραμα. «Θέλουμε μια λειτουργική Βουλή με καθαρές απόψεις για την οικονομία. Η Βουλή Βαβέλ θα θέσει σε κίνδυνο το Ταμείο Ανάκαμψης και τη σταθερότητα της χώρας».

Επεσήμανε ότι όλοι αυτοί οι σχηματισμοί δεν έχουν πρόγραμμα και θέσεις, προσθέτοντας ότι αναμένουν  την ψήφο αντίδρασης. «Με το θυμό δεν παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις και η ψήφος θυμού δεν μπορεί να διορθωθεί».

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι δεν κάνουν λάθη όσοι δεν κάνουν τίποτα. «Είμαστε η μοναδική χώρα με Πύλη Εμβολιασμού και με την επιλογή εμβολίου από τον κάθε πολίτη».

Όσον αφορά τον Συνεργατισμό ανέφερε ότι «όλοι γνωρίζουν πιο ήταν το βαθύ κατεστημένο του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ. «Κανένας καταθέτης δεν έχασε ούτε ένα σεντ, κανένας εργαζόμενος δεν έχασε τη δουλεία του και τα κτίρια παραδόθηκαν στις κοινότητες».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου:


Διαβάστε ακόμη: 

Μήνυμα στήριξης Βέμπερ σε Αβέρωφ και ΔΗΣΥ ενόψει βουλευτικών (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ατάκες που ξεχώρισαν στο τελευταίο Debate των Πολιτικών Αρχηγών

Keywords
Τυχαία Θέματα