Αστυνομία για βίντεο: Υπάρχουν ευθύνες για απέλαση του ενός

Υπάρχουν ευθύνες σ' ό,τι αφορά στην απέλαση του κρατούμενου ο οποίος κατηγορείτο για τον ξυλοδαρμό δεσμοφύλακα, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου Ανδρέα Αγγελίδη.

«Σχετικά με διαρροή βίντεο, διεξάγεται έρευνα για να διαφανεί από πού έγινε η διαρροή. Θα καλύψει όλους όσοι χειρίστηκαν, αλλά και η διαδρομή μέχρι να καταλήξει στους ανακριτές».

Σε δηλώσεις του, ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι «στις έρευνες θα συνδράμει και η Δ/νση των Φυλακών. Ορίστηκε αξιωματικός του ΤΑΕ Αρχηγείου. Το συντομότερο δυνατό θα ολοκληρωθούν και θα απαντηθούν

τα ερωτήματα».

«Η υπόθεση ήταν σήμερα ορισμένη για ακρόαση», είπε, ενώ ανέφερε ότι ορίστηκε η 16η Μαρτίου ως η ημέρα για την επόμενη ακρόαση, αφού ο ένας εκ των κατηγορουμένων, δεν παραπέμφθηκε ενώπιον Δικαστηρίου.

Αναφορικά με τ' ότι ο ένας απελάθηκε, ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι δόθηκαν οδηγίες για διοικητική έρευνα. «Από το πόρισμα φαίνεται να προκύπτουν ευθύνες για χειρισμό του όλου θέματος. Θα αποφασιστούν οι ευθύνες», είπε ο κ. Αγγελίδης, ενώ, παράλληλα, σημείωσε ότι «οι έρευνες απάντησαν για τρεις πτυχές για θέμα διαρροών».

Η διοικητική έρευνα για απέλαση κρατούμενου, διαπίστωσε ότι υπάρχουν περαιτέρω περιθώρια βελτίωσης για θέματα συντονισμού με Αστυνομία και Φυλακές, είπε κλείνοντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα