Ασέβεια προς τον Κάριους από πρώην παίκτη της Λίβερπουλ

Με μήνυμα του στο twitter, ο άλλοτε παίκτης της Λίβερπουλ, Ζερμέν Πέναντ, συμπαραστάθηκε στους ποδοσφαιριστές των "κόκκινων" για τον χαμένο τελικό, όχι όμως και στον Λόρις Κάριους.

Ο Λόρις Κάριους ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ το βράδυ του Σαββάτου (26/5), καθώς φέρει ευθύνη στα δύο από τα τρία γκολ

που δέχθηκε η ομάδα του.

Και ενώ οι χρήστες του twitter τα έβαλαν με τον 25χρονο γκολκίπερ, ο περισσότερος κόσμος στάθηκε στο πλευρό του Γερμανού, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της ομάδας του στον τελικό. Οι φίλοι της Λίβερπουλ, οι συμπαίκτες και οι αντίπαλοί του Κάριους τον παρηγόρησαν μετά το σφύριγμα της λήξης, ενώ το ίδιο έκανε και η Νάπολι με ένα πολύ όμορφο "τιτίβισμα".

Ο Ζερμέν Πέναντ, που αγωνίστηκε στη Λίβερπουλ την τριετία 2006-2009 και έκτοτε η καριέρα του πήρε την κατιούσα, δεν φαίνεται να ανήκει στους υποστηρικτές του Κάριους, καθώς με "τιτίβισμά" του συμπαραστάθηκε στους παίκτες της πρώην ομάδας του, όχι όμως και στον γκολκίπερ της!

"Στενοχωρημένος για τους παίκτες και τους οπαδούς εκτός από τον γκολκίπερ. Τα έχω περάσει, νιώθω τον πόνο τους. Την επόμενη σεζόν", ήταν το μήνυμά του, το οποίο συνόδευσε με το hashtag #ΥΝWA.

Ο Ζερμέν Πέναντ ήταν ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ στον χαμένο τελικό του Champions League κόντρα στη Μίλαν στην Αθήνα το 2007.

Keywords
Τυχαία Θέματα