Αρνήθηκαν ενοχή οι έξι για τα επεισόδια στο οδόφραγμα Δερύνειας

Αρνήθηκαν ενοχή οι έξι ύποπτοι ηλικίας 25, 27, 22, 41, 21 και 29 ετών για τα επεισόδια που διαπράχθηκαν το βράδυ της Κυριακής 11 Οκτωβρίου στο οδόφραγμα της Δερύνειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα έληξε το διάταγμα προσωποκράτησης των έξι υπόπτων και οι ανακριτές τους οδήγησαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, όπου έγινε καταχώρηση της υπόθεσης.

Τα έξι άτομα αρνήθηκαν ενοχή και η υπόθεση ορίστηκε για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στις 16 Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Στους 9 ανήλθε ο αριθμός των συλλήψεων για τα επεισόδια

στο οδ. Δερύνειας

Οι πέντε αντιμετωπίζουν την κατηγορία της οχλαγωγίας και μετά την καταχώρηση της υπόθεσης αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς οποιονδήποτε όρο.

Ο 27χρονος από χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου, που αντιμετωπίζει κατηγορίες που αφορούν οχλαγωγία, παράνομη κατοχή και μεταφορά αθλητικού πιστολιού και παράνομη κατοχή και χρήση εκρηκτικών υλών, αφέθηκε επίσης ελεύθερος αφού πρώτα παρέδωσε στην Αστυνομία τα ταξιδιωτικά του έγγραφα.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν χθες βράδυ και σήμερα το πρωί, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, άλλα τρία άτομα ηλικίας 23, 27 και 22 ετών, τα οποία όμως αφέθηκαν ελεύθερα χωρίς να κατηγορηθούν γραπτώς, αφού η μαρτυρία που εξασφαλίστηκε εναντίον τους δεν κρίθηκε ικανοποιητική..

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα