Αρχηγός Αστυνομίας: Πληροφορίες για αντίποινα σε σχέση με την απόπειρα φόνου

Η Αστυνομία έχει πληροφορίες για το ενδεχόμενο αντιποίνων σε σχέση με την απόπειρα φόνου στην Έγκωμη, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ,  ο κύριος Μιχαηλίδης ανέφερε ότι η αστυνομία έχει πληροφορίες για το ενδεχόμενο να υπάρξουν αντίποινα σε σχέση με την απόπειρα φόνου που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στην Έγκωμη. 

Ωστόσο διαβεβαίωσε ότι η αστυνομία

λαμβάνει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα και δεν θα επιτρέψει να τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια των πολιτών.

Ο ίδιος μίλησε για τις συντονισμένες ολονύκτιες επιχειρήσεις που διενήργησε η αστυνομία σε πολλές περιοχές, στο πλαίσιο της εκστρατείας πάταξης της εγκληματικότητας μίλησε ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

Ο Κύπρος Μιχαηλίδης δήλωσε ότι η αστυνομία διενεργεί επιχειρήσεις σε παγκύπρια κλίμακα με στόχο να εμπεδωθεί στους πολίτες το αίσθημα της τάξης και της ασφάλειας. 

Τόνισε ότι οι επιχειρήσεις της αστυνομίας γίνονται σε όλες της επαρχίες, προσθέτοντας ωστόσο ότι έχει δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στη Λευκωσία και στη Λεμεσό.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την διάρκεια της γιγαντιαίας επιχείρησης το βράδυ της Παρασκευής, εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας, ο αδελφός του 30χρονου Σύρου ο οποίος δέχτηκε πυρά στο κεφάλι τα ξημερώματα της Κυριακής (3/11) και έκτοτε νοσηλεύεται σε μη αναστρέψιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο.

Πηγή: ΡΙΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα