Απόπειρα Ροδοθέου: Αντιλήφθηκε ότι τον ακολουθούσε μοτοσικλέτα

Υπό 8ήμερη κράτηση τέθηκαν οι 3 που συνελήφθησαν ως ύποπτοι για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Νίκου Ροδοθέου.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν ενώπιον Δικαστηρίου, μέλη της ΥΚΑΝ χθες, στο πλαίσιο παρακολούθησης για εμπορία ναρκωτικών, εντόπισαν τον δεύτερο ύποπτο να οδηγεί όχημα στην περιοχή της Ανθούπολης, μετέβη σε πολυκατοικία, όπου και έβαλε σε όχημα τη μοτοσικλέτα άσπρου χρώματος.

Σημειώνεται ότι η μοτοσικλέτα είναι εγγεγραμμένη ως ασημένια. Η μοτοσικλέτα αναγνωρίστηκε από τον Ροδοθέου, όταν μετέβη στο Αρχηγείο για

να καταθέσει. Ο τελευταίος θα κληθεί να αναγνωρίσει και το κράνος που εντοπίστηκε. Ανακρινόμενος, ο δεύτερος ύποπτος ανέφερε ότι έξι μέρες προηγουμένως τού τηλεφώνησε ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας και του ζήτησε να τη μεταφέρει στην Ανθούπολη.

Η Αστυνομία αναμένεται να διενεργήσει περαιτέρω έρευνες για τα τεκμήρια της υπόθεσης, καθώς και για το πότε αλλάχτηκε το χρώμα της μοτοσικλέτας.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος ο επιχειρηματίας ανέφερε ότι αντιλήφθηκε ότι τον ακολουθεί το σκούτερ από τα φανάρια του ΡΙΚ. Σε κάποιο σημείο της διαδρομής, η μοτοσικλέτα ελάττωσε ταχύτητα και ο Ροδοθέου, σύμφωνα με την κατάθεσή του, άκουσε πυροβολισμούς.

Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 37, 34 και 26 ετών. Εναντίον τους διερευνώνται αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρα φόνου, παράνομη κατοχή όπλου και εκρηκτικών υλών και το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής παράνομης περιουσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα