Απόλλων: Μια νίκη και τίποτα περισσότερο

Αυτό είναι το μήνυμα που βγαίνει από τον Απόλλωνα μετά και την μεγάλη νίκη επί της ΑΕΛ στο ντέρμπι της Λεμεσού. Κόντρα τους γαλαζοκίτρινους η ομάδα του Πέδρο Εμάνουελ ήταν πιο ουσιαστική και όταν την παρουσιάστηκε η ευκαιρία για να σκοράρει την άρπαξε από τα μαλλιά. Αυτό ήταν και το κλειδί της επιτυχίας για τους γαλάζιους.

Ωστόσο η νίκη κόντρα στην συμπολίτισσα είναι απλά τρεις βαθμοί. Όλοι στην οικογένεια των γαλάζιων τονίζουν πως δεν κρίθηκε τίποτα ακόμη. Ούτε η ομάδα έφτασε στα επιθυμητά επίπεδα που την θέλουν οι φίλοι της ωστόσο

το σημαντικό είναι να παίρνει την ουσία μέχρι να φτάσει. Για την ώρα αυτό κάνει.

Χθες οι ποδοσφαιριστές του Εμάνουελ ήταν σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση πάντα με τον τελευταίο αγώνα κόντρα στην ΕΝΠ. Ο τεχνικός της ομάδας παράταξε τον Απόλλωνα με ένα κόφτη τον Σακέτι ο οποίος δεν άφησε μπαλιά να περάσει. Μπροστά του οι Στογιάνοβιτς και Σλάβτσεφ τα πήγαν αρκετά καλά και βοήθησαν και αυτοί αρκετά στο οργανωτικό κομμάτι.

Στόχος πλέον για την ομάδα της Λεμεσού είναι να έχει και συνέχεια. Η νίκη κόντρα στην ΑΕΛ για να έχει αξία θα πρέπει να συνοδευτεί και με νίκη κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα αλλά και με τον Εθνικό αφού ακολουθεί το ντέρμπι με την Ομόνοια.

Keywords
Τυχαία Θέματα