Απολαύστε κάθε λεπτό στο σπίτι με τη νέα εργονομική σειρά Omtänksam της ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ πάντα προσηλωμένη στη δημιουργία έξυπνων και προσιτών λύσεων, σας προσκαλεί να γνωρίσετε τη νέα συλλεκτική σειρά OMTÄNKSAM. Ανακαλύψτε μοναδικά, καινοτόμα προϊόντα που συνδυάζουν εργονομία και άνεση και απαντούν στις ξεχωριστές ανάγκες που προκύπτουν σε κάθε φάση της ζωής. Διατηρώντας τον κλασικό σκανδιναβικό σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα της ΙΚΕΑ,

η νέα σειρά δημιουργήθηκε από ειδικούς στην εργονομία, για να προσφέρει περισσότερη στήριξη και να κάνει την καθημερινή ζωή στο σπίτι πιο εύκολη για τους ανθρώπους κάθε ηλικίας. Η συλλεκτική σειρά OMTÄNKSAM παρουσιάζει λύσεις που επιτρέπουν σε όλους να απολαύσουν τη ζωή στο σπίτι με ανεξαρτησία.

Η σχεδιαστική ομάδα της ΙΚΕΑ δημιούργησε προϊόντα που θα σας κρατήσουν συντροφιά για μια ζωή. Η σειρά περιλαμβάνει καθίσματα που διευκολύνουν τον τρόπο που κάθεται και σηκώνεται κάποιος, τραπέζια με κατάλληλο ύψος και πολύ ελεύθερο χώρο για τα πόδια, καθώς και καλοσχεδιασμένα διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα, που εξασφαλίζουν γερό κράτημα, ενώ διευκολύνουν τις καθημερινές δραστηριότητες. 

Τα προϊόντα της σειράς ξεχωρίζουν για το μοντέρνο, εργονομικό design τους, αφού προσφέρουν άνεση και χαλάρωση, ακόμα και αν χρειάζεται να παραμείνετε σε καθιστή στάση για αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα. Η πολυθρόνα OMTÄNKSAM διαθέτει ψηλή πλάτη, αλλά και ενσωματωμένο μαξιλάρι για τον αυχένα, το οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, ενώ το υποπόδιο της σειράς είναι ελαφρύ, έχει πρακτικό μέγεθος για να μπορείτε εύκολα να το μεταφέρετε και η  καθοδική κλίση του διασφαλίζει τη σωστή κυκλοφορία του αίματος.

Ο εργονομικός σχεδιασμός αποτελεί βασικό στοιχείο της σειράς. Τα τραπέζια OMTÄNKSAM μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού, όμως αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι ο σχεδιασμός τους, ο οποίος εξυπηρετεί την εύκολη μετακίνηση γύρω από αυτά, η ανθεκτικότητά τους στις γρατζουνιές και η ευκολία στο καθάρισμα.

Στα οικιακά σκεύη θα βρείτε όμορφα ποτήρια και βάζα με υπέροχες καμπύλες που επιτρέπουν την εύκολη και ασφαλή μεταφορά και χρήση τους. Επιπλέον, η αντιολισθητική λαβή βάζου OMTÄNKSAM σας δίνει ένα πραγματικό χέρι βοηθείας, αφού είναι φτιαγμένη από μαλακή και αντιολισθητική σιλικόνη. Έτσι, το άνοιγμα των βάζων γίνεται παιχνίδι!

Με προτεραιότητα την παροχή στήριξης σε κάθε μορφή μετακίνησης μέσα στο σπίτι, η σειρά διακρίνεται και για τη λειτουργικότητα των προϊόντων της. Οι καρέκλες OMTÄNKSAM ξεχωρίζουν για τη μοναδική υποστήριξη που προσφέρουν. Συγκεκριμένα, η στρογγυλεμένη, ψηλή τους πλάτη χαρίζει σταθερότητα και ασφάλεια, όταν πρόκειται να σηκωθείτε ή να καθίσετε.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν, επίσης, «έξυπνα» προϊόντα πολλαπλών χρήσεων σε προσιτές τιμές. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το μαξιλάρι πολλαπλών χρήσεων OMTÄNKSAM που μπορείτε να το διπλώνετε και να το προσαρμόζετε ανάλογα με την περίσταση, ανακουφίζοντας την πλάτη, τη μέση ή τα πόδια σας. Στην ίδια κατηγορία, μπορείτε να βρείτε το μπολ OMTÄNKSAM, το οποίο διαθέτει ένα ειδικό καπάκι σιλικόνης που σας επιτρέπει να το διατηρείτε σταθερό κατά την καθημερινή ενασχόληση με τη μαγειρική.

Ανεξάρτητα από τον χρόνο που περνάτε στο σπίτι ή τη φυσική σας κατάσταση, είναι σημαντικό να απολαμβάνετε κάθε λεπτό της ημέρας σε ένα περιβάλλον που σας υποστηρίζει και σας προσφέρει ασφάλεια, αρμονία και θετική διάθεση.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλεκτική σειρά OMTÄNKSAM στο κατάστημα ΙΚΕΑ και στο IKEA.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απολαύστε, Omtänksam, ΙΚΕΑ,apolafste, Omtänksam, ikea