Αποκάλυψη Βενγκέρ για Κριστιάνο και Καντέ!

Στην αποκάλυψη ό,τι πριν από μερικά χρόνια η Άρσεναλ είχε φτάσει πολύ κοντά στην απόκτηση των Κριστιάνο Ρονάλντο και Ενκολό Καντέ προέβη με συνέντευξη που έδωσε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Συνέντευξη στο «Sport Bible» και στον θρύλο της Άρσεναλ Ίαν Ράιτ έδωσε ο πρώην τεχνικός των «κανονιέρηδων» Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός κόουτς αποκάλυψε σε αυτή, πως το 2003 η Άρσεναλ αν ήταν πιο γρήγορη θα μπορούσε να είχε προλάβει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να κάνει δικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο. «Ήταν εφικτό και αν ήμασταν λίγο πιο γρήγοροι, λίγες μέρες,

γιατί είχαμε συμφωνήσει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε πέντε, έξι μέρες αργότερα. Οπότε θα έλεγα στην αρχή της καριέρας μου, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Και το τέλος της καριέρας μου, τον Ν' Γκολό Καντέ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος σε ερώτηση  που του έγινε για παίκτες που μετάνιώσε που δεν υπέγραψε.

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο Βενγκέρ ανέφερε πως η Άρσεναλ ήταν πραγματικά κοντά, στο να κάνει δικό της τον νυν άσο της Τσέλσι, πριν αυτός ακόμη πάει στην Λέστερ. «Αυτό λέγεται Suresnes όπου ένας από τους καλύτερους φίλους μου είναι σκηνοθέτης και μου είπε "Σε παρακαλώ, έχω έναν παίκτη που ξέρουμε ότι είναι απίστευτος. Κανείς δεν τον θέλει στη Γαλλία". Τον πήρε στο αυτοκίνητό του και ταξίδεψε μαζί του από σύλλογο σε σύλλογο και τελικά ένας σύλλογος από την τρίτη κατηγορία στη Γαλλία πήρε τον Καντέ. Είναι μια απίστευτη ιστορία, θα μπορούσες να κάνεις και μια ταινία μαζί του. Είναι κάτι που δεν το βρίσκεις συχνά. Κερδίζει την μπάλα χωρίς να κάνει φάουλ. Και αμέσως, μετακινεί αυτή την μπάλα μπροστά» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα