Από μασκότ της Λίβερπουλ, βασικός στους "reds"του Κλοπ!

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ έγραψε ιστορία καθώς 7 χρόνια μετά την παρουσία του ως μασκότ στο Λίβερπουλ-Λιντς, ήταν στο αρχικό σχήμα των "κόκκινων" στο αντίστοιχο ματς (PHOTOS)!

Αυτή η ποδοσφαιρική διαδρομή δεν έχει προηγούμενο! Την τελευταία φορά που η Λίβερπουλ είχε αντιμετωπίσει την Λιντς, για τον τρίτο γύρο του League Cup

το 2009, (νίκησε 1-0), ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ είχε κάνει το όνειρό του πραγματικότητα καθώς περπάτησε στο χορτάρι του "Anfield" ως μία από τις μασκότ των "κόκκινων", συνοδεύοντας τον Τζέιμι Κάραγκερ.



Τότε, σε ηλικία 11 ετών, εκείνη η εμπειρία του είχε φανεί αξέχαστη, όμως το βράδυ της Τρίτης φρόντισε να κάνει το επόμενο βήμα καθώς απέναντι στον ίδιο αντίπαλο (Λιντς), στην ίδια διοργάνωση (League Cup-προημιτελικά) και στο ίδιο γήπεδο (Anfield), έκανε την εμφάνισή του ως μέλος της βασικής 11άδας της Λίβερπουλ ένα μήνα μετά το ντεμπούτο του κόντρα στην Τότεναμ για την ίδια διοργάνωση!



Ο 18χρονος άσος, που από το 2004 μέχρι το 2016 έμαθα τα μυστικά της μπάλας μέσα από τα τμήματα υποδομής των "κόκκινων", υπέγραψε στις 8 Νοεμβρίου επαγγελματικό συμβόλαιο και απέναντι στην Λιντς όχι μόνο ήταν βασικός για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ αλλά είχε και συνεισφορά στην πρόκριση της ομάδας του στους "4" (προκρίθηκε για 17η φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του League Cup, αριθμός ρεκόρ για οποιαδήποτε ομάδα στην Αγγλία).



Και αυτό γιατί έβγαλε την ασίστ για τον Ντιβόκ Ορίγκι που άνοιξε το σκορ για την Λίβερπουλ στο 76ο λεπτό ενώ πέντε λεπτά αργότερα έκανε το 2-0 ο Γούντμπερν, με τον Ουαλό μέσο να γίνεται σε ηλικία 17 ετών και 45 ημερών ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, παίρνοντας το σχετικό ρεκόρ από τον Μάικλ Όουεν (είχε σκοράρει κόντρα στην Γουίμπλεντον στις 6 Μαΐου 1997, όταν ήταν 17 ετών και 143 ημερών).

Keywords
Τυχαία Θέματα