Απειλές κατά της ζωής εκπαιδευτικού για το βίντεο με εξωσχολικούς

Σε καταγγελία για απειλές κατά της ζωής του στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων (ΤΑΕ) Λεμεσού, προέβη ο βοηθός διευθυντής γυμνασίου ο οποίος δημοσιοποίησε το πολύκροτο βίντεο με εξωσχολικούς να ισχυρίζονται ότι μπήκαν στο σχολείο για πουλήσουν ναρκωτικά.

Ο βοηθός Διευθυντής του εν λόγω σχολείου, κατήγγειλε ότι μετά από την ανάρτηση του σχετικού βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, δέχθηκε απειλές κατά της ζωής του με αποτέλεσμα να το «κατεβάζει» από τον προσωπικό του λογαριασμό

στο διαδίκτυο.

Ο εκπαιδευτικός ο οποίος έβγαλε έξω από το σχολείο τους εξωσχολικούς ενώ τους οπτικογραφούσε, έδωσε αμοντάριστο όλο το υλικό στους ανακριτές του ΤΑΕ.

Δυο από τα πρόσωπα που διακρίνονται στο βίντεο φέρονται να είναι γνωστοί στις Αρχές και αναζητούνται.

Κραυγή απόγνωσης από τους αρμόδιους φορείς

Παράλληλα έντονη ανησυχία αναμεσά σε γονείς και μαθητές προκάλεσε το βίντεο που προέβαλε χθες (22/9) βραδύ το ΣΙΓΜΑ, στο οποίο εξωσχολικοί προσπαθούν να εισέλθουν σε Λύκειο της Λεμεσού, για να κάνουν μπίζνες, όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι, πουλώντας ναρκωτικά σε μαθητές.

Τα όσα καταγράφονται στο βίντεο, αλλά και η σύλληψη 28χρόνου ο οποίος εκβίαζε 26χρονο για να πωλάει ναρκωτικά σε μαθητές σχολείων της Λεμεσού, αποτελούν χαστούκι για την κοινωνία.

Την ίδια στιγμή πονοκεφαλιάζουν τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, οι οποίοι συζήτησαν το θέμα στο πλαίσιο σύσκεψης σήμερα το πρωί.

«Πρέπει να υπάρχει και περισσότερη αστυνόμευση για να μπορούν οι σχολικές μονάδες να έχουν περισσότερη ασφάλεια και δη κατά τις πρωινές και κατά τις βραδινές ώρες γιατί γίνονται πάρα πολλές ζημιές από βανδαλισμούς κλοπές και άλλα προβλήματα…», δήλωσε στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ, ο πρόεδρος της σχολικής εφορείας Λεμεσού, Ντίνος Έλληνας.

.Μετά και από τα τελευταία γεγονότα τα οποία έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε σχέση με παράνομες ενέργειες έξω από σχολικούς χώρους κατά τη διάρκεια των μαθημάτων οι αρμόδιοι παραδέχονται ότι υπάρχουν σχολεία υψηλού κινδύνου και ζητούν πιο αυστηρή φύλαξη τους.

«Υπάρχουν οι σχολικές μονάδες υψηλού κίνδυνου τις οποίες εμείς γνωρίζουμε και εκεί δίνεται περισσότερη δυνατότητα έτσι ώστε να αποφευχθούν περισσότερα προβλήματα τα οποία μπορούν να προκύψουν είτε το βράδυ είτε τη μέρα», πρόσθεσε ο κ. Έλληνας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της σχολικής εφορείας Λεμεσού, δεν είναι εφικτό να υπάρχει ένας αστυνομικός σε κάθε σχολική μονάδα ωστόσο θα πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη καθοδήγηση των μαθητών, ούτως ώστε να μην παρασύρονται σε επικίνδυνες ατραπούς

Το βίντεο με τους εξωσχολικούς που εισέβαλαν στο σχολείο ισχυριζόμενοι ότι ήρθαν να πουλήσουν «κόκα»:

Keywords
Τυχαία Θέματα