Απεγκλωβισμός ατόμου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στον απεγκλωβισμό ενός ατόμου από το αυτοκίνητό του, προέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 20.24 λήφθηκε κλήση για τροχαίο ατύχημα, στην Οδό Χαραλάμπους Ευαγόρου, παρά το κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσας στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με ομάδα και όχημα διάσωσης. Ένα άτομο απελευθερώθηκε από το όχημα, μάρκας ΤΟΥΟΤΑ GLANZA, μετά από μετωπική σύγκρουση με όχημα μάρκας BMW X3.

Ο

τραυματίας, αφού ακινητοποιήθηκε με τοποθέτησή του σε σανίδα, του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με το ασθενοφόρο του Νοσοκομείου. Δεύτερο άτομο το οποίο επέβαινε στο δεύτερο όχημα εξήλθε του οχήματος πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Τη σκηνή και τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα διερευνά η Αστυνομία.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, από τις 06.00 της 6ης Σεπτεμβρίου 2017 μέχρι και τις 06.00 της 7ης Σεπτεμβρίου 2017, ανταποκρίθηκε σε 32 κλήσεις για βοήθεια, 16 πυρκαγιές και 16 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Στις 08.41 χθες, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Honda. Το όχημα ήταν σε χωράφι μεταξύ των χωριών Αρμού και Μέσα Χωριό Πάφου. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με δυο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 09.04. Από την πυρκαγιά, το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Επίσης, κάηκε ένα δεκάριο από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, καθώς και μικρός σωρός από σκύβαλα. Το όχημα είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως κλοπιμαίο. Η υπόθεση διερευνάται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Στις 16.30 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα, δέντρα και καλαμιώνα στον ποταμό της Χρυσοχούς, μεταξύ Πόλης και Προδρομίου της Επαρχίας Παφού. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς και Αγροτικοί Πυροσβεστικοί Στρουμπιού και Πέγειας της Επαρχίας, με σύνολο πέντε πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 20.16. Στο έργο της κατάσβεσης συνέβαλαν και τα δυο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Κυπριακής Δημοκρατίας, μια κινητή πυροσβεστική μονάδα του Ταμείου Θήρας, ένα πυροσβεστικό όχημα του Τμήματος Δασών, ένα εκμισθωμένο καδενοφόρο όχημα της επαρχιακής Διοίκησης και ένας γεωργικός ελκυστήρας της κοινότητας Προδρομίου. Η πυρκαγιά κατέκαυσε συνολική έκταση 1 ½ εκταρίου περίπου. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα