Απαγωγή: Ο λόγος που κρατήθηκε για ώρες στο σπίτι του ο 35χρονος

Στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης για την υπόθεση της απαγωγής των δύο δεκάχρονων από σχολείο στη Λάρνακα.

Απαγωγή 10χρονων:Με κομμένη την ανάσα το παγκύπριο για 8ωρο τρόμου

Σύμφωνα με όσα δήλωσε, το σημαντικό ήταν να δοθεί στους πολίτες ενημέρωση για τα δύο παιδιά μετά από συγκατάθεση και των γονιών τους. Στη συνέχεια, όπως αναφέρει, υπήρχε συνεχής ροή πληροφοριών, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο με πληροφορία από Παρατηρητή που έφερε την

Αστυνομία στο σημείο που βρισκόταν ο δράστης και τα δύο παιδιά.

Κληθείς να απαντήσει για την αξιολόγηση των πληροφοριών και τη σύγχυση με την περιγραφή του δράστη, ανέφερε ότι, όταν κάποιος λαμβάνει την πληροφορία, τη συνδυάζει με άλλα στοιχεία και δεδομένα. Εξήγησε ότι βάσει των πληροφοριών είχε δοθεί μια άλλη ηλικία, αλλά δεν είχε αποκλειστεί τίποτα.

Επεσήμανε ότι υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση και τώρα απομένει η διερεύνηση της υπόθεσης. Όσον αφορά στο κίνητρο, ανέφερε ότι αυτό θα διαφανεί από τις καταθέσεις.

Επίσης, ανέφερε ότι έχουν παραληφθεί από το σπίτι του πολλά τεκμήρια τα οποία εξετάζονται, ενώ οι έρευνες στον χώρο του 35χρονου διήρκεσαν μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης (26/9).

Όσον αφορά στον λόγο που κρατήθηκε τόσες ώρες ο 35χρονος στο διαμέρισμά του, ο Αντρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι από τη στιγμή που ήταν ο κάτοχος/ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, θα έπρεπε η έρευνα να γίνει στην παρουσία και γι' αυτό υπήρχε αυτό το χρονικό διάστημα, και αυτά τα θέματα τα είχαν κρίνει οι ανακριτές για τις εξετάσεις που έπρεπε να γίνουν.

Σε ερώτηση εάν τα παιδιά ή ο δράστης ήταν υπό την επήρεια ουσιών, ανέφερε ότι τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας.

Μαρτυρία 10χρονου για απαγωγή: «Κάτσετε αλλιώς θα σας σκοτώσω»

Keywords
Τυχαία Θέματα