Άντονι Ιραόλα: "Ξέρουμε που έχουμε έρθει"

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Άντονι Ιραόλα ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην Μπάγερν Λεβερκούζεν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Πρώτη τοποθέτηση: «Ξέρουμε που έχουμε έρθει. Εμείς συγκεντρωνόμαστε στην δικιά μας ομάδας. Να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Να τους βάλουμε δύσκολα. Δεν πρέπει να κάνουμε μεγάλα λάθη και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε».

Για τα προβλήματα που έχει η Λεβερκούζεν: «Στα τελευταία παιχνίδια που έχω δει έχουμε

να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. είναι σε καλή κατάσταση. Μπορούσε να κερδίσει την Ντόρτνμουντ. Περιμένω το καλύτερο. Είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε άνοδο. Υπάρχουν παίκτες μεγάλου επιπέδου. Είναι θέμα χρόνου να ανέβει στην βαθμολογία».

Για τον Τέτε και τις αλλαγές: «Αφού είναι μαζί μας υπάρχουν πιθανότητες να αγωνιστεί. Θα κάνουμε αλλαγές σε σχέση με το Σούπερ Καπ. Και οι έντεκα ελπίζω να αποδώσουν καλά και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

«Το ότι επικρατεί αισιοδοξία σημαίνει ότι πιστεύουν σε εμάς. Θα πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Θα πω στους παίκτες μου να απολαύσουν τον αγώνα, αλλά για να το απολαύσουμε σημαίνει πως πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για τις απουσίες των Λαρένα και Τολμές: «Προφανώς και είναι δυο πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Έχουμε τις επιλογές για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Χουάν Τομάς: «Δεν είναι δύσκολο να παίζεις στην Ευρώπη και στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Είναι ξεχωριστό το να αγωνίζεσαι για πρώτη φορά στους ομίλους του γιουροπα λιγκ. Συγκεντρωνόμαστε όμως στον κάθε επόμενο αντίπαλο».

Για τον ελάχιστο χρόνο ξεκούρασης : «Είναι δύσκολο γιατί δεν έχουμε αρκετό χρόνο για να ξεκουραστούμε, αλλά δουλεύουμε όλο τον χρόνο γι’ αυτό. Για να έχουμε αυτή την δυνατότητα. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και πρέπει να προσέχουμε τις λεπτομέρειες».

«Είναι το καλύτερο γήπεδο που θα αγωνιστώ στην καριέρα μου αλλά δεν είναι το πιο σημαντικό. Υπήρξαν αρκετά άλλα. Έχω δώσει αρκετά σημαντικά παιχνίδια. Μπορούμε να βάλουμε δυσκολίες και να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

«Πάντα αρέσει στους παίκτες να έρχεται αρκετός κόσμος. Και είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες. Κάνουμε καλή σεζόν και προσπάθεια και ο κόσμος το αναγνωρίζει. Χαιρόμαστε που θα έχουμε κόσμο στο πλευρό μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα