Αντιδρούν για τα μέτρα οι ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής-«Υποτιμούν τη νοημοσύνη»

Για κοροϊδία, μίλησε στο SigmaLive, o πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής, Φάνος Λεβέντη σχολιάζοντας τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε χθες (27/11) η Κυβέρνηση για την αναχαίτιση της πανδημίας.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, επιτρέπεται η λειτουργία όλων των χώρων εστίασης (εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, μπυραρίες, σνακ-μπαρ

και μπαρ, καφενεία και χώρoι εστίασης εντός κυλικείων ή/και αθλητικών ομίλων, πολιτιστικών ομίλων, σωματείων, συλλόγων, κλπ) με εξαίρεση τις υπηρεσίες τους που αφορούν σε κατ΄ οίκον διανομή και take away μέχρι τις 19.00 μ.μ. (Μετά τις 19.00 μ.μ. επιτρέπεται μόνο κατ΄ οίκον διανομή).

«Υποτιμάται η νοημοσύνη των εργαζομένων και ιδιοκτητών  κέντρων αναψυχής με τα νέα μέτρα. Δεν μπορεί ειδικά στις επαρχίες Λεμεσό και Πάφο που τους είχε επιβληθεί καθολικό κλείσιμο να επιβάλλεται ένα τέτοιο μέτρο που στην ουσία τους επιβάλλει να παραμείνουν κλειστοί», ανέφερε ο κος Λεβέντης.

Παράλληλα πρόσθεσε πως, «παρά το γεγονός πως από τα μέτρα επηρεάζονται λιγότερο κάποιοι χώροι που λειτουργούν  κατά τη διάρκεια της ημέρας εντούτοις και αυτοί ακόμα οι χώροι θα αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα και δεν θα ξέρουν τι να κάνουν το προσωπικό που θα απασχολείτο το βράδυ. Άρα, ανεξαίρετα  όλοι οι χώροι θα αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα στα ΄ήδη υφιστάμενα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τα προηγούμενα περιοριστικά μέτρα».

Τέλος ο κος Λεβέντης είπε πως οι ιδιοκτήτες Κέντρων Αναψυχής αναμένουν από την κυβέρνηση να λάβει σοβαρά υπόψη αυτή την κατακραυγή της βιομηχανίας και είτε θα άρει τα περιοριστικά μέτρα ώστε να λειτουργήσουν και  αυτές οι επιχειρήσεις απρόσκοπτα εφαρμόζοντας με αυστηρότητα το πρωτόκολλα είτε θα πρέπει να αποφασιστούν μέτρα οικονομική στήριξης».
 

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα Παγκύπρια και το πλάνο για τα Χριστούγεννα-«Ανάσα» για Λεμεσό/Πάφο

Κορωνοϊός: Κινέζοι ερευνητές ισχυρίζονται ότι ο ιός προήλθε από την Ινδία

Εστιατόρια, ταβέρνες, καφέ, μπυραρίες κτλ – Πώς θα λειτουργούν από 1/12

Keywords
Τυχαία Θέματα