Ανόρθωση για Πελέ: "Επαναξιολογείται η κατάσταση για Πελέ"

Επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση του Πελέ από την Ανόρθωση. Ο ποδοσφαιριστής είναι εκτός κινδύνου, υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Λευκωσίας.

Η επίσημη ενημέρωση από Ανόρθωση:

"Σταθερή και εκτός κινδύνου χαρακτηρίζεται η κατάσταση του ποδοσφαιριστή μας Πελέ, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο στήθος το μεσημέρι της Τρίτης. Ο Πελέ υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις το τελευταίο διήμερο στα Γενικά Νοσοκομεία

Λάρνακας και Λευκωσίας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο ποδοσφαιριστής θα απέχει από τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το επόμενο διάστημα.

Με βάση τις επικρατούσες κατευθυντήριες οδηγίες για τη συμμετοχή επαγγελματιών αθλητών σε ανταγωνιστικό επίπεδο, η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί σε 6-8 εβδομάδες (διαστρωμάτωση κινδύνου), ευελπιστώντας στην επιστροφή του Πελέ στην αγωνιστική δράση.

Λόγω του ότι ο καρδιολόγος της ομάδας μας και μέλος του ιατρικού μας τιμ Δρ Κυριακός Γιάγκου, έχει συνεργασία με ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως στον τομέα της καρδιολογίας των σπορ, το St. George’s University, και μάλιστα αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Λονδίνο, έδωσε την ευκαιρία να συζητηθεί η περίπτωση του Πελέ με κάποιους από τους κορυφαίους επιστήμονες του τομέα στον κόσμο.

Στο σημείο αυτό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τους ιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό των Γενικών Νοσοκομείων Λάρνακας και Λευκωσίας για τον επαγγελματισμό και τη βοήθειά τους προς τον ποδοσφαιριστή μας, από την πρώτη στιγμή της εισαγωγής του. Θερμές ευχαριστίες προς τα Σωματεία, προέδρους, προπονητές, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους που επικοινώνησαν με την Ανόρθωση για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους, καθώς και προς τα ΜΜΕ για την ευαισθησία και διακριτικότητα με την οποία αντιμετώπισαν το περιστατικό.

Εκ μέρους όλων στην οικογένεια της Ανόρθωσης, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον Πελέ και επάνοδο στα γήπεδα και την αγωνιστική δράση. Η βοήθεια, στήριξη και συμπαράστασή μας, πρέπει να θεωρούνται δεδομένες".

Keywords
Τυχαία Θέματα