Ανοίγουν την αυλαία Κευραυνος και ΑΕΚ

Σήμερα και στις 18:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας για το ΟΠΑΠ Super Cup Ανδρών, στο «Τάσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» σε μία αναμέτρηση η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cytavision.

O περσινός Πρωταθλητής Κύπρου, Κεραυνός Στροβόλου, έχει ήδη δώσει δύο επίσημους αγώνες την φετινή

περίοδο, για τα προκριματικά του Basketball Champions League, και επιθυμεί να ξεκινήσει με το δεξί τις εγχώριες του υποχρεώσεις, κατακτώντας τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Από την άλλη, η Πετρολίνα ΑΕΚ, περσινή Κυπελλούχος Κύπρου, μπορεί να μην έχει δώσει ακόμα επίσημο παιχνίδι, ωστόσο συμμετείχε σε δύο αρκετά δυνατά φιλικά τουρνουά, θέλει επίσης να μπει στην νέα αγωνιστική χρονιά με την κατάκτηση ενός τίτλου.

Τρεις κατακτήσεις μετράει ο Κεραυνός στον θεσμό του ΟΠΑΠ Super Cup. To 1999 επικράτησε του ΑΠΟΕΛ με 96-36, το 2000 κόντρα στον Αχιλλέα Καϊμακλίου με 78-69 και το 2012 όταν επικράτησε της ΕΘΑ με 79-68. Η ομάδα του Στροβόλου αγωνίστηκε σε ακόμα οκτώ ΟΠΑΠ Super Cup, χωρίς όμως να μπορέσει να κατακτήσει το τρόπαιο.

Όσο αφορά την Πετρολίνα ΑΕΚ, η ομάδα της Λάρνακας μετράει επίσης τρεις κατακτήσεις. Η πρώτη ήταν το 2013 κόντρα στην ΕΘΑ με 57-52, το 2015 ξανά απέναντι στην ΕΘΑ με 68-52 και την περσινή περίοδο όπου επικράτησε του ΑΠΟΕΛ με 92-75. Οι Λαρνακείς αγωνίστηκαν μία ακόμα φορά σε ΟΠΑΠ Super Cup, το 1994, όπου γνώρισαν την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ με 74-70.

Η τιμή των εισιτηρίων για το ΟΠΑΠ Super Cup έχει οριστεί στα 5 ευρώ για το κανονικό, ενώ τα παιδιά κάτω των 12 ετών μπορούν να εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο. Κατά την είσοδο τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι θα πρέπει να υποδεικνύουν την πολιτική τους ταυτότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα