Αναβλήθηκε η παιδική καρναβαλίστικη παρέλαση στην Λεμεσό

Την αναβολή της σημερινής (3/3) παιδικής καρναβαλίστικης παρέλασης ανακοίνωσε ο Δήμος Λεμεσού, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Λεμεσού, Σκεύη Αντωνιάδου, η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα. Η προγραμματισμένη εκδήλωση των Κανταδόρων έξω από το Πέραμα θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 18:30 μ.μ.

Υπενθυμίζεται ότι κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας, με ισχύ μέχρι

τις 18.00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με την προειδοποίηση ισχυρές καταιγίδες πιθανόν να επηρεάσουν τοπικά την περιοχή της Κύπρου. Η ένταση της βροχής δυνατόν να ξεπεράσει τα 35 χιλιοστόμετρα ανά ώρα.

Κανονικά πραγματοποιείται η παιδική καρναβαλίστικη παρέλαση στην Αγλαντζιά.

Σύμφωνα με τις διευθετήσεις της τροχαίας η λεωφόρος Κυρηνείας, από την συμβολή της με την οδό Ευάγγελου Φλωράκη μέχρι την συμβολή με την οδό Καραβά, καθώς και όλοι οι κάθετοι οδοί επί του επηρεαζόμενου τμήματος της λεωφόρου Κυρηνείας, θα είναι κλειστοί μέχρι τις 18:00.

Επιπρόσθετα, κλειστό θα είναι για την τροχαία κίνηση το τμήμα της λεωφόρου Κυρηνείας, από την συμβολή της με την οδό Ευάγγελου Φλωράκη, μέχρι την συμβολή με την λεωφόρο Λεμεσού, για όση χρονική περίοδο θα παραμένουν σε στάση αναμονής τα καρναβαλίστικα άρματα, επί της οδού Ευάγγελου Φλωράκη.

Η Αστυνομία καλεί το κοινό να συμμορφώνεται με τις οδηγίες των αστυνομικών, την προσωρινή οδική σήμανση και τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα