Αναστάτωση σε Δημοτικό - Δασκάλα οπτικογράφησε συνάδελφο

Απίστευτο περιστατικό σε δημοτικό σχολείο της πρωτεύουσας. Εκπαιδευτικός οπτικογράφησε συνάδελφο της, εν ώρα διδασκαλίας, για ν' αποδείξει ότι δήθεν είναι κλέφτρα! Εν τέλει βρέθηκε να περνά την πόρτα του ΤΑΕ Λευκωσίας για κατάθεση.

Σε μπελάδες φαίνεται πως μπήκε εκπαιδευτικός σε δημοτικό σχολείο της Λευκωσίας.

Σύμφωνα μ΄έγκυρες και απόλυτα διασταυρωμένες πηγές, η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός πέρασε την πόρτα του ΤΑΕ Λευκωσία για κατάθεση, στην οποία παραδέχθηκε ότι με

το κινητό της τηλέφωνο οπτικογραφούσε συνάδελφο της, εν ώρα διδασκαλίας, παραδεχόμενη ότι διέπραξε λάθος.

Η εν λόγω εκπαιδευτικός ήθελε να καταγράψει στο κινητό της τηλέφωνο εικόνα που ν΄αποδεικνύει ότι η συνάδελφος της κλέβει από παιδιά, μέσα στη σχολική αίθουσα!

Οι ισχυρισμοί της έπεσαν στο κενό ενώ τελικά βρέθηκε η ίδια κατηγορούμενη, αφού έγινε επίσημη γραπτή καταγγελία στο ΤΑΕ Λευκωσίας.

Η κατηγορούμενη επιστρέφει τη Δευτέρα στις σχολικές αίθουσες, καθώς απουσίαζε με άδεια. Από πλευράς σχολικής εφορείας του συγκεκριμένου σχολείου δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση για να τεθεί σε διαθεσιμότητα η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός, «τουλάχιστον μέχρι ν΄αποδειχθεί η ενοχή της», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά πηγές στο Sigmalive.

«Κατόπιν σχετικής συμβουλής που λάβαμε από νομικό, θ΄αποστείλουμε στην εκπαιδευτικό προειδοποιητική επιστολή, που να της υποδεικνύει ότι δεν πρέπει να έχει ξανά παρόμοια συμπεριφορά», ανάφεραν οι ίδιες πηγές.

Όπως πληροφορείται το Sigmalive για τη σχετική υπόθεση καταρτίστηκε ειδική ad hoc επιτροπή για την πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών. Αναμένεται επίσης απάντηση από το Υπουργείο Παιδείας, κάτι που αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα