Αναμένεται διάταγμα για εξαίρεση των κυνηγών στις μετακινήσεις

Διάταγμα αναμένεται να εκδοθεί από το Υπουργείο Υγείας σχετικά με την εξαίρεση στις μετακινήσεις, των κυνηγών σε Λεμεσό και Πάφο.

Σύμφωνα με ανάρτηση του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού, Ανδρέα Κυπριανού, ο ίδιος επικοινώνησε με τον Υπουργό Υγείας για το ζήτημα που δημιουργήθηκε με τους κυνηγούς.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, εντός της ημέρας θα εκδοθεί διάταγμα που θα επιτρέπει στους κατόχους άδειας κυνηγίου, ανεξαρτήτως επαρχίας, να μεταβούν έγκαιρα στις περιοχές που έχουν επιλέξει να κυνηγήσουν.

Η ανακοίνωση:

Μετά

από συνεννόηση μου με τον έντιμο Υπουργό Υγείας, ενημερώνω τους συναδέλφους κυνηγούς ότι εντός της ημέρας θα εκδοθεί διάταγμα που θα επιτρέπει στους κατόχους άδειας κυνηγίου, ανεξαρτήτως επαρχίας, να ξεκινήσουν από τις 3 το πρωί για να μπορέσουν να μεταβούν έγκαιρα στις περιοχές που έχουν επιλέξει να κυνηγήσουν. Η εξαίρεση θα ισχύει μόνο για κατόχους άδειας κυνηγίου και μόνο για τις ημέρες Τετάρτη και Κυριακή.

Υπενθυμίζεται ότι το Κίνημα Ενωμένων Κύπριων Κυνηγών με όλους τους νόμιμους κυνηγούς και ψαράδες θα πραγματοποιούσε διαμαρτυρία τη Τετάρτη έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Διαβάστε ακόμη: Διαμαρτυρία κυνηγών – ψαράδων την Τετάρτη έξω από το Προεδρικό μέγαρο

Μετά από συνεννόηση μου με τον έντιμο Υπουργό Υγείας, ενημερώνω τους συναδέλφους κυνηγούς ότι εντός της ημέρας θα...

Δημοσιεύτηκε από Ανδρέας Κυπριανού - Andreas Kyprianou στις Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα