Ανακοινώσεις φορέων για πρωτοβουλίες και δράσεις εν μέσω πανδημίας

Ο Σύνδεσμος Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού (ΣΑΚΣ), στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, παρέδωσε στην Εθνική Φρουρά υγιειονομικό υλικό αξίας 3.000 ευρώ για κάλυψη των αναγκών που προέκυψαν από την εξάπλωση του COVID-19.

Εκ μέρους της Εθνικής Φρουράς το υλικό παρέλαβε ο Γενικός Επιθεωρητής, Ταξίαρχος Νεοφύτου Νεόφυτος.

Εξάλλου, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Ανδρέας Μιχαηλίδης, συνοδευόμενος από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Στέλιο Στυλιανού, Ανδρόνικο Ανδρονίκου και Ανδρέα

Μυλωνά, επιθεώρησαν χθες την επανέναρξη των εργασιών στο νέο γήπεδο Λεμεσού στο Κολόσσι. 

Όπως είναι γνωστό, οι εργασίες του έργου επανήρχισαν την Δευτέρα 4 Μαΐου μετά την άρση των μέτρων της Κυβέρνησης λόγω κορωνοϊού για τα εργοτάξια.

Η αντιπροσωπεία του ΚΟΑ ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών για το νέο γήπεδο Λεμεσού από τον υπεύθυνο μηχανικό του έργου, Δημήτρη Αποστολίδη, του τμήματος Δημοσίων Έργων και τον πολιτικό μηχανικό διευθυντή του έργου, εργολάβο Κυριάκο Τουλούμη.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ ευχαρίστησε τους επικεφαλής του έργου για την ετοιμότητά τους στην επανέναρξη των εργασιών και  εξέφρασε παράλληλα  την ικανοποίησή του για το ότι οι εργασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς,  τηρουμένων όλων των μέτρων ασφάλειας και υγιεινής από τους εργαζόμενους στο εργοτάξιο.

«Χρόνος, Προσεγγίσεις και κινητικό μοντέλο πασαδόρου.» ήτανε το θέμα του 3ου διαδικτυακού σεμιναρίου που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Κυπρίων προπονητών Πετόσφαιρας με ομιλητή τον καταξιωμένο προπονητή του ΠΑΟΚ και πρώην ομοσπονδιακό προπονητή της Κύπρου, Κώστα Δεληκώστα. Το σεμινάριο που διοργανώθηκε την  Παρασκευή 08 Μαϊου 2020  είχε  μαζική συμμετοχή προπονητών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κυπριακή Ομοσπονδίας Πετόσφαιρας, το σεμινάριο το οποίο ήτανε υψηλού επιπέδου άφησε ικανοποιημένους όλους τους προπονητές που το παρακολούθησαν.

Επόμενο διαδικτυακό σεμινάριο, το 4ο στην σειρά, την ερχόμενη Παρασκευή 15/05/2020, με ομιλητή τον προπονητή του ΑΟΠ Κηφισιάς και καθηγητή φυσικής αγωγής Νίκο Ζαλμά.

Επίσης, η ΚΟΠΕ ανακοίνωσε ότι και το τουρνουά 2 Αστεριών του World Tour Γυναικών στην Λάρνακα που ήταν προγραμματισμένο μεταξύ 10-12 Ιουλίου 2020. Ήδη γίνονται ενέργειες για την μετάθεση του τουρνουά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο λόγω και των πολύ καλών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Κύπρο.

Η πρωτοβουλία της Running in Cyprus σε συνεργασία με την Ακαδημία Αθλητισμού του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και την υποστήριξη της εταιρείας Logicom, ανακοίνωσε ότι το 2ο “Cyprus Marathon Symposium” θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη 12 Μαΐου και ώρα 7:00 μ.μ. μέσω Facebook Live Streaming και θα είναι δωρεάν για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Στο διαδικτυακό συμπόσιο θα μιλήσουν ζωντανά τέσσερις καταξιωμένοι ομιλητές στον τομέα τους, θίγοντας πολύ ενδιαφέροντα θέματα που σχετίζονται με το τρέξιμο και τον αθλητισμό. Κατά την διάρκεια του διαδικτυακού συνεδρίου το κοινό θα μπορεί να υποβάλει ερωτήσεις και απορίες προς τους τέσσερις ομιλητές.

Το συνέδριο θα είναι στην αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες και εύρεση του συνδέσμου παρακολούθησης του συνεδρίου επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.LogicomCyprusMarathon.com/symposium

Διαβάστε ακόμη: 

Υπ.Μεταφορών: Πτήσεις με χώρες που τηρούν τα μέτρα και είναι ασφαλείς (vid)

Δόθηκε άδεια για έκτακτη αερομετακομιδή Κύπριου ασθενή στο Ισραήλ

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα