Τρόμος στον αέρα: Ράγισε ανεμοθώρακας αεροσκάφους Boeing 737(pic)

Στο αεροσκάφος υπάρχουν 173 επιβαίνοντες μαζί με το πλήρωμα, ενώ πραγματοποιεί κύκλους προκειμένου να κάψει τα καύσιμά του και να προχωρήσει στην αναγκαστική προσγείωση.

Το αεροσκάφος που πραγματοποιεί την πτήση από το Νοβοσιμπίρσκ της Ρωσίας προς τη Σάνυα της Κίνας αναμένεται να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Κρασνογιάρσκ εξαιτίας ρωγμής στον ανεμοθώρακα, σύμφωνα με την ενημέρωση από το αεροδρόμιο.

«Η πτήση Νοβοσιμπίρσκ — Σάνυα κάνει κύκλους προκειμένου να κάψει τα καύσιμά της. Υπάρχουν 173 επιβάτες και μέλη πληρώματος στην πτήση» ανέφερε

πηγή.

Πυροσβέστες και νοσηλευτές σπεύδουν στο αεροδρόμιο.


Η ανάρτηση αναφέρει: Το Boeing της εταιρείας NordStar που απογειώθηκε από το Νοβοσιμπίρσκ με προορισμό την κινεζική πόλη Σάνυα, ετοιμάζεται να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Κράσνογιαρσκ εξαιτίας ρωγμής στον ανεμοθώρακα. Συνολικά στο αεροσκάφος βρίσκονται 173 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του πληρώματος. Το αεροσκάφος κάνει κύκλους για να κάψει τα καύσιμά του. Ελπίζουμε σε ομαλή προσγείωση.

Пассажирский Boeing авиакомпании NordStar, вылетевший из Новосибирска в китайский город Санья, готовится к вынужденной посадке в аэропорту Красноярска из-за трещины на лобовом стекле. На борту 173 пассажира, включая экипаж. Кружит вырабатывая топливо. Пожелаем мягкой посадки pic.twitter.com/MZp6OHlFzr

— Simbiblis (@Simbiblis) 4 Νοεμβρίου 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα