«Αν έπρεπε να στοιχηματίσω, δεν θα ήταν για την Σλάβια»

Έπαιξε ποδόσφαιρο στην ΑΕΛ, πέρασε και κάποια στιγμή από το τεχνικό τιμ των κίτρινων της Λεμεσού και σύμφωνα με τον ίδιο λατρεύει την Κύπρο.

Ο Γιόσεφ Πέσιτσε αγωνίστηκε στην ΑΕΛ από το 1984-86 όμως προηγουμένως έκανε τεράστια καριέρα σαν ποδοσφαιριστής της Σλάβιας Πράγας, η οποία σήμερα αγωνίζεται με τον ΑΠΟΕΛ

στον επαναληπτικό του 2-0.

«Εάν θα έπρεπε να στοιχηματίσω στον σημερινό αγώνα, δεν θα ήταν για την Σλάβια» ανέφερε αρχικά στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Τσέχος προπονητής.

«Ο ΑΠΟΕΛ θα είναι πίσω και θα περιμένει και όταν βρει τον τρόπο θα σε τιμωρήσει αφού αν σκοράρει θα τελειώσουν όλα. Η Σλάβια ξέρει πολύ καλά πως δεν έχει περιθώριο ακόμα και για ένα μόνο λάθος».

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν έμεινε έκπληκτος στο πως αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ ο Γιόσεφ Πέσιτσε απάντησε: «Καθόλου. Επιτρέψτε μου να πω πως δεν έπαιξε εξαιρετικά. Το μόνο του πλεονέκτημα ήταν πως η Σλάβια ήταν νευρική στο ξεκίνημα και μέχρι να βρει τον ρυθμό της βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα».

Παράλληλα αναφέρθηκε στα μεγάλα ονόματα που ήρθαν φέτος στην Σλάβια όπως οι Ντάνι, Άλτιντοπ, Στοχ ακόμα και ο Σκότα με τον ίδιο να επισημάνει: «Η Σλάβια άλλαξε το καλοκαίρι αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν μπορεί να ανταποκριθεί. Ακόμα και τώρα που ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει ξεκινήσει τα παιχνίδια του στο πρωτάθλημα λόγω φήμης του δίνω το πλεονέκτημα. Θα ήθελα όμως απόψε στο Έντεν Στάτιουμ να είναι μια γιορτή. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια τεράστια εμπειρία».

Keywords
Τυχαία Θέματα