«Αν έχεις 1% δικαίωμα, 99% θα το πιστέψεις»

Για τον αγώνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, για τον ΑΠΟΕΛ και γενικά τη ζωή του στην Κύπρο, μίλησε ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ Ίγκορ Ντε Καμάργκο.

Οι πιο σημαντικές του τοποθετήσεις:

Ο καιρός στην Κύπρο: «Περνάω πολύ καλά στην Κύπρο.

Άρχισε ο χειμώνας. Το απόγευμα η θερμοκρασία κατεβαίνει στους 15 βαθμούς. Είναι λίγο κρύο. Συνήθως είναι στους 24 με 25 βαθμούς».

Τι έγινε πριν υπογράψει στον ΑΠΟΕΛ: «Είναι απλό. Ο προπονητής δεν με υπολόγιζε. Κάτι το οποίο δεν μπορούσα να καταλάβω, γιατί ήμουν ο καλύτερος σκόρερ στην ομάδα. Έτσι μιλήσαμε και ήθελα να φύγω με καλούς όρους από την ομάδα. Και η συνεργασία μας ολοκληρώθηκε μια χαρά».

Η ζωή στη Λευκωσία: «Είναι πανέμορφα. Η Κύπρος είναι όμορφη. Είναι υπέροχα να δουλεύεις και να ζεις στο νησί. Δεν έχω κάτι για το οποίο θα παραπονιέμαι. Κατοικώ στη Λευκωσία, η οποία είναι η τελευταία διαιρεμένη πρωτεύουσα στον κόσμο».

«Μόλις έφτασα στην Κύπρο, αποφεύγω να πηγαίνω στην άλλη πλευρά του νησιού. Αμέσως κατάλαβα πως δεν πρέπει να μιλάμε τόσο πολύ γι’ αυτό το θέμα».

Για το ποδόσφαιρο στην Κύπρο: «Για να είμαι ειλικρινής, είναι κοντά στο βελγικό. Το ΑΠΟΕΛ πρέπει να αγωνίζεται στην Ευρώπη, είτε για οικονομικούς λόγους είτε για αθλητικούς. Και αν το κυπριακό ποδόσφαιρο ήταν χάλια, δεν θα βλέπαμε ομάδες του στην Ευρώπη. Σήμερα έχουμε δυο ομάδες, ΑΠΟΕΛ και Απόλλων, και αυτό δείχνει κάτι».

«Για τον πρώτο μου χρόνο ήταν εκπληκτικά. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα και φτάσαμε στον τελικό του κυπέλλου. Προκριθήκαμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τη φετινή πορεία της ομάδας: «Είχαμε κάποια προβλήματα στην αρχή, αλλά επιστρέψαμε. Έχουμε και τρία παιχνίδια στο χέρι και αν τα κερδίσουμε, θα πάμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας».

Για το γεμάτο ΓΣΠ κόντρα στην Ντόρτμουντ: «Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή. Οι φίλοι της ομάδας έκαναν εξαιρετική ατμόσφαιρα».

Για τον αγώνα με τη Ρεάλ: «Είναι ένα παιχνίδι που όλοι περιμένουν. Αλλά πριν από αυτό, προηγήθηκε το ντέρμπι με την Ομόνοια. Έχουμε το δικαίωμα να χάσουμε από άλλες ομάδες, αλλά όχι από την Ομόνοια. Είναι όπως το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα ή το Ντόρτμουντ-Σάλκε. Αλλά μετά το τέλος του αγώνα να μιλήσουμε για τον αγώνα με τη Ρεάλ».

Αν πιστεύει στην πρόκριση: «Ποτέ μην λές ποτέ. Όλα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Γιατί όχι. Πήραμε δυο βαθμούς κόντρα στην Ντόρτμουντ. Αν έχεις 1% δικαίωμα, 99% θα το πιστέψεις. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου».

Για πρόκριση στο Γιουρόπα: «Φυσικά, αυτό θα ήταν ένα μεγάλο γεγονός για την ομάδα».

«Ο Ράμος είναι αμυντικός ο οποίος μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Την ίδια ώρα, είναι ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο».

«Το μόνο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να σκοράρω με την Εθνική, γιατί είναι το μοναδικό πράγμα που δεν έκανα».

Keywords
Τυχαία Θέματα