Αν απαιτείς γρήγορες ταχύτητες Internet, ξέρεις πού να απευθυνθείς

Στην εποχή που διανύουμε, όπου η τεχνολογία εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς και το κάθε δευτερόλεπτο είναι πολύτιμο, η δυνατότητα για γρήγορο και χωρίς διακοπές internet, αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη όχι μόνο για μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς αλλά και για τον απλό χρήστη του Διαδικτύου.

Η ταχύτητα του Internet επηρεάζεται από τον αριθμό των συσκευών που μοιράζονται ταυτόχρονα τη σύνδεση στο Internet, την απόσταση μεταξύ του router και της συσκευής, καθώς και τον αριθμό των συσκευών που είναι συνδεδεμένος στο router.

Ακόμη, η πλοήγηση σε ιστοσελίδες κατά τις ώρες αιχμής με αυξημένο traffic, μπορεί να οδηγήσει σε βραδύτερες ταχύτητες. Γι’ αυτό το λόγο η ανάγκη για πιο υψηλές ταχύτητες μεγαλώνει ακόμη περισσότερο.

Επιπλέον, οι μεγάλοι όγκοι δεδομένων που καλούνται να διαχειριστούν οι χρήστες σήμερα, είτε για επαγγελματική χρήση στον προσωπικό τους χώρο, είτε για ψυχαγωγία, πολλαπλασιάζουν και τις απαιτήσεις τους. Δυνατότητες όπως παρακολούθηση live streaming, επικοινωνία μέσω skype και άλλων εφαρμογών διαδικτυακής τηλεφωνίας καθώς και το online gaming επιβάλλουν γρήγορες ταχύτητες Internet αλλιώς η εμπειρία καταλήγει εκνευριστική.

Η Ookla, παγκόσμια εταιρεία διαδικτυακών μετρήσεων και αναλύσεων, κατέχει τις πιο ολοκληρωμένες αναλύσεις σχετικά με την παγκόσμια απόδοση και προσβασιμότητα στο Διαδίκτυο καθώς πάνω από 20 δισεκατομμύρια δοκιμές έχουν ολοκληρωθεί από τους καταναλωτές σε όλες τις πλατφόρμες Speedtest.

Μετά τις επίσημες μετρήσεις χρηστών ευρυζωνικού δικτύου στην Κύπρο και τη λεπτομερή ανάλυση αυτών των δεδομένων από την OOKLA, η Cablenet βραβεύτηκε ως το πιο γρήγορο σταθερό δίκτυο Internet στην Κύπρο για τα Q1-Q2 του 2018.

Επιτυγχάνοντας να παρέχει μέσες ταχύτητες σταθερού Internet περίπου 3 φορές πιο γρήγορες, από το δεύτερο πάροχο, η Cablenet διασφαλίζει ότι είναι το νούμερο ένα σταθερό δίκτυο Internet με το μεγαλύτερο download και upload speed στην κυπριακή αγορά.

Μάθε περισσότερα εδώ

Επιπλέον, εκτός από το γεγονός ότι είναι ο πάροχος με το πιο γρήγορο δίκτυο Internet στην Κύπρο, η Cablenet προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών με συνδυασμένες υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης και σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.

Έλεγξε την ταχύτητα των Mbps σου πατώντας εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα