Αν ανυπομονείς για την Black Friday αυτός είναι ο προορισμός (PIC)

Μόλις ελάχιστα 24ωρα έχουν απομείνει για τις μεγαλύτερες εκπτώσεις του χρόνου! Η 23η Νοεμβρίου πλησιάζει…απειλητικά και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα Public, προσφέρουν στο κυπριακό καταναλωτικό κοινό την γνωστή Black Friday.

Παραδοσιακά, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η Black Friday

πραγματοποιείται πάντα την τελευταία Παρασκευή μετά την ημέρα των Ευχαριστιών και σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου εν όψει των Χριστουγέννων. Τον γύρο του κόσμου κάνουν εικόνες και βίντεο χιλιάδων καταναλωτών να σχηματίζουν ουρές έξω από τα καταστήματα, ακόμα και μέρες πριν, ελπίζοντας να επωφεληθούν των προσφορών. Στην Kύπρο ευτυχώς τα πράγματα τις προηγούμενες χρονιές κινήθηκαν σε πιο ήρεμους ρυθμούς, χωρίς βέβαια να λείπουν οι ουρές αλλά και οι μεγάλες εκπτώσεις!

Πυρετώδεις εξάλλου είναι οι προετοιμασίες για την 23η Νοεμβρίου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αναμένεται τα καταστήματα τεχνολογίας και ηλεκτρονικών ειδών να πρωτοστατήσουν σε ενέργειες και προσφορές, αλλά καθώς το έθιμο παίρνει σιγά σιγά μεγαλύτερες διαστάσεις, όλο και περισσότερα καταστήματα λιανικής, όπως στον κλάδο της ένδυσης, του οικιακού εξοπλισμού κλπ., οργανώνονται και ετοιμάζονται να μπουν και αυτά δυναμικά στο παιχνίδι. Άλλωστε, τα Public είναι αυτά που έφεραν και καθιέρωσαν τις προσφορές της «Μαύρης Παρασκευής».

Σύμφωνα με στοιχεία της JCC, ο περσινός τζίρος την ημέρα του Black Friday κατέγραψε αύξηση της τάξης του 40%, σε σχέση με την αντίστοιχη προπέρσινη ημέρα, ενδεικτικό του αυξανόμενου ενδιαφέροντος του καταναλωτικού κοινού. Οι περισσότερες επιχειρήσεις είδαν τις πωλήσεις τους να κινούνται σε ανοδικούς ρυθμούς εκείνες τις ημέρες, ενώ ταυτόχρονα κερδισμένοι ήταν και όσοι διέθεταν ηλεκτρονικό κατάστημα, καθώς είδαν τον τζίρο τους να αυξάνεται σημαντικά.

Ο ενθουσιασμός παραμένει σε υψηλά επίπεδα, τόσο από την πλευρά των καταναλωτών όσο και από την πλευρά των καταστημάτων, και δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει φέτος η «Μαύρη Παρασκευή»!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Black Friday,PIC