"Θα ήταν καταστροφικό να μην τελειώσει η σεζόν"

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα As, τόνισε ότι η Ισπανία και η Ιταλία είναι σε συμφωνία, προκειμένου να τελειώσει η σεζόν. 

«Θα ήταν καταστροφικό να μην τελειώσει η σεζόν. Αυτές τις μέρες,  η ομοσπονδία  θα παρουσιάσει μια μελέτη στην κυβέρνηση με τον ποσοτικό προσδιορισμό των ζημιών. Περιμένουμε σημαντικά μέτρα, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι συμμετέχουν στην αλυσίδα ποδοσφαίρου. Ο στόχος είναι να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, αλλά σκεφτόμαστε τι πρέπει να κάνουμε αν δεν είναι δυνατό. 

Η μείωση των μισθών των

ποδοσφαιριστών, εντάσσεται στο πνεύμα αλληλεγγύης. Πρόκειται για μια ιστορική κατάσταση έκτακτης ανάγκης, που δεν υπήρξε ποτέ από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και η πραγματικότητα απαιτεί μέτρα που ανταποκρίνονται στον κύριο στόχο: να επιβιώσει το ποδόσφαιρο. Ελπίζω και για την ευρωπαϊκή παρέμβαση σε αυτόν τον τομέα. Το ποδόσφαιρο της ηπείρου μας πρέπει να εξετάζει την ανάπτυξή του με ενότητα, να μοιράζεται περισσότερο τους στόχους του, χωρίς διαχωρισμούς», τόνισε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
"Θα ήταν καταστροφικό να μην τελειώσει η σεζόν",