"Θα είναι δύσκολο κόντρα στην Ομόνοια"

Ιμανόλ Ιδιακέθ και Μάριος Αντωνιάδης μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ για το μεγάλο ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

«Eίναι ένα νέο ντέρμπι, νέο, εκτός έδρας, ντέρμπι. Ξέρουμε πόσο δύσκολα είναι όλα τα παιχνίδια στα πλέιοφ. Είναι εκτός έδρας και είναι σίγουρο ότι θα είναι δύσκολο. Θα πρέπει να πάμε εκεί και να προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή δουλειά, την καλύτερη δυνατή εμφάνιση.

Χρειαζόμαστε αυτούς τους τρεις βαθμούς για να βελτιώσουμε τη θέση μας στη βαθμολογία και αυτός είναι ο στόχος μας. Να πάμε εκεί, να κάνουμε καλή δουλειά και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα βελτιώσουν τη βαθμολογική μας θέση.
Ασφαλώς χρειαζόμαστε την υποστήριξη από τον κόσμο, το νιώσαμε και την προηγούμενη βδομάδα. Θέλουμε να έρθουν να στηρίξουν την ομάδα και ελπίζουμε να τους αφιερώσουμε τη νίκη. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, αντιμετωπίζουμε μία ιστορική και ποιοτική αντίπαλο όπως είναι η Ομόνοια. Θα είναι πιο πιθανό για μας εάν έχουμε τη βοήθεια από τον κόσμο μας. Πάντοτε ο στόχος είναι να τους προσφέρουμε καλά συναισθήματα και αυτός είναι ο στόχος και το Σάββατο, να προσπαθήσουμε να τους αφιερώσουμε τη νίκη», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

«Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ακόμη ένα ντέρμπι, με ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στα πλέι οφ. Σίγουρα θα είναι δύσκολος αγώνας, αλλά πιστεύω ότι εάν δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας θα καταφέρουμε να φύγουμε με τη νίκη από τη Λευκωσία», δήλωσε ο διεθνής αμυντικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα