"Προκλητικός ο Παπουλής, λεκτική επίθεση στον Σίμο"

Στο Ράδιο Πρώτο για τη χθεσινή ισοπαλία με τον Απόλλωνα, αλλά και για τα όσα ακολούθησαν, μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης. Ο Σάββας Πηλακούτας κατηγόρησε τον Φώτη Παπουλή ότι ο προκλητικός του πανηγυρισμός φούντωσε την ένταση, ενώ στη συνέχεια έριξε τα … βέλη του προς τη συμπεριφορά των ανθρώπων του Απόλλωνα.

Οι πιο σημαντικές τοποθετήσεις του Πηλακούτα
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Είχαμε καλή τακτική και μαχητικότητα και για αυτό ο προπονητής ήταν ευχαριστημένος. Με πολλές απουσίες και λίγες επιλογές στον πάγκο. Προηγηθήκαμε, λίγο έλειψε να σημειώσουμε και 2ο τέρμα, αλλά ισοφαριστήκαμε. Έτσι είναι τα ντέρμπι. Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Απόλλωνα. Γυρίσαμε σελίδα και βλέπουμε τον επαναληπτικό με την Αγία Νάπα και την πρόκριση. Θα έχουμε και εδώ αρκετές απουσίες».

Για το εύκολο πρόγραμμα που ακολουθεί
«Έχουμε θεωρητικά εύκολο πρόγραμμα. Ακόμα και οι πιο μικρές ομάδες θα δώσουν τα πάντα, γιατί τα περιθώρια μειώνονται και γι’ αυτές. Υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια και θα πρέπει να βρούμε τους κατάλληλους τρόπους ώστε να πάρουμε το μέγιστο από τα επόμενα παιχνίδια».

Για τα όσα ακολούθησαν
«Όλα ξεκίνησαν από την προκλητική χειρονομία του Παπουλή, που έφερε την αντίδραση. Να είμαστε και λίγο σοβαροί. Γέλασα και διάβασα 2-3 φορές για να καταλάβω τι εννοούσαν για τον πανηγυρισμό. Ήταν προκλητικός ο τρόπος του πανηγυρισμού. Ο κ. Λέβι δεν είπε κάτι μεμπτό. Είπε ότι κανένας δεν μπορεί να σκοτώσει την Ανόρθωση και τους φίλους της. Να κάνει τέτοιες προκλητικές ενέργειες, δεν τιμούν τον ποδοσφαιριστή ή τον Απόλλωνα γενικότερα.

Αναφορικά με τη δημοσιογραφική διάσκεψη. Πήρε το τηλέφωνό του ο κ. Λέβι. Το κάνει πάντοτε. Όταν ψάχνουμε αφορμές, βρίσκουμε. Στη συνέχεια με ρώτησε δυνατά αν ο Απόλλωνας έχει παράπονα από τη διαιτησία, σε έναν αγώνα που έπρεπε ο αντίπαλος να τελειώσει με εννέα ποδοσφαιριστές. Η ένταση συνεχίστηκε εκτός δημοσιογραφικής. Ο κ. Λέβι είπε στον προπονητή του Απόλλωνα να ενεργεί περισσότερο σαν προπονητής παρά σαν οπαδός. Όταν ξεφεύγει το πάθος, να κάνουν μια προσπάθεια να το ελέγξουν. Ακολούθως, χωρίς να κάνει οτιδήποτε, ο βοηθός προπονητής της ομάδας μας Σίμος Ταραπουλούζης δέχθηκε λεκτική επίθεση από ανθρώπους του Απόλλωνα και μπορείτε να το επιβεβαιώσετε. Δείξαμε ψυχραιμία και έληξε το θέμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα