"Πήγα να πετάξω τον υπολογιστή στον αέρα..."

Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο Μάνου Τζινόμπιλι μετά την νίκη-πρόκριση της Αργεντινής επί της Σερβίας στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Mιλώντας στην αργεντίνικη «La Nasion», ο Μάνου Τζινόμπιλι δήλωσε εντυπωσιασμένος απο την άμυνα της «αλμπισελέστε» στο ματς με την Ισπανία και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια πώς έζησε τις στιγμές του θριάμβου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τους πανηγυρισμούς του στο τέλος του παιχνιδιού: «Τα τελευταία δυο λεπτά του παινχιδιού είχα ανατριχιάσει. Όταν συνειδητοποίησα ότι δεν υπήρχε άλλος χρόνος τρελάθηκα. Ήταν εντυπωσιακό αυτό που

έγινε. Ήμασταν μπροστά στο σκορ, ξέραμε ότι η νίκη ήταν στο χέρι μας και πήγα να τρελαθώ! Αγχώθηκα στο τελευταίο τρίποντο του Μπογκντάνοβιτς, αλλά μετά το step back του Καμπάτσο και το κλέψιμο του Ντεκ, πήγα να πετάξω τον υπολογιστή στον αέρα».

Για την εικόνα της Αργεντινής στο αγωνιστικό σκέλος: «Παίξαμε μια μνημειώδη άμυνα, η οποία μας βοήθησε να κρύψουμε την υψομετρική διαφορά, στην οποία μειονεκτούσαμε. Ο Ντέλια, ο Ντεκ, ο Σκόλα, ήταν όλοι φανταστικοί, ως συνήθως. Ο Καμπάτσο ήταν σαν ήρθε απο άλλον πλανήτη. Αυτό που πετύχαμε ήταν απίστευτο».

Keywords
Τυχαία Θέματα