"Πάγωσε" το Σαν Πάολο ο Ιγκουαϊν

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν «χτύπησε» δύο φορές στην έδρα της παλιάς του ομάδας και η Γιουβέντους υπερασπίστηκε τη νίκη της με 3-1 στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στην Νάπολι, χάνοντας με 3-2.

Οι πρωταθλητές ήταν το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν την Λάτσιο, μετά το 3-1 στο Τορίνο στις 28 Φεβρουαρίου και κατάφεραν τελικά να φύγουν «άβρεχτοι» για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες από το San Paolo, καθώς το 1-1 της Κυριακής για το πρωτάθλημα ακολούθησε η αποψινή «γλυκιά» ήττα με σκορ 3-2, με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν να «πληγώνει» δύο φορές
την παλιά του ομάδα και μάλιστα να ξεσπαθώνει κατά της διοίκησης Ντε Λαουρέντις στο πρώτο γκολ.

Ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός έδωσε δύο φορές προβάδισμα στην Γιουβέντους, στο 32ο και στο 58ο λεπτό, μετά από πάσες των Στουράρο και Κουαδράδο αντιστοίχως, με πολύ χαρακτηριστική αντίδραση κατά του Εουρέλιο Ντε Λαουρέντις μετά την επίτευξη του 0-1. Ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μάρεκ Χάμσικ (53'), ενώ το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Νέτο, ο οποίος αντικατέστησε τον Μπουφόν, επέτρεψε στον Ντρις Μέρτενς να ισοφαρίσει σε 2-2 δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.

Ο Λορέντσο Ινσίνιε ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 3-2, χαρίζοντας μια νίκη γοήτρου στη Νάπολι του Μαουρίτσιο Σάρι, μετά από πολύ ωραία ενέργεια και πάσα του Χοσέ Μαρία Καγιεχόν, ωστόσο η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πήρε την πρόκριση στον τελικό χάρη στη νίκη της με 3-1 στον πρώτο ημιτελικό στο Τορίνο και έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, σε μια αναμέτρηση στην οποία την περιμένει η Λάτσιο για ένα... remake του τελικού του Κυπέλλου Ιταλίας της σεζόν 2014-15.

Keywords
Τυχαία Θέματα