"Νιώθω σαν να προέρχομαι από τις ακαδημίες της Ρεάλ"

Ο Μαρσέλο ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης και στις πρώτες δηλώσεις του ενώπιον των δημοσιογράφων, δεν θα μπορούσε παρά να δηλώσει πανευτυχής...

Παίζει ήδη δέκα χρόνια στη «βασίλισσα» ο Βραζιλιάνος αμυντικός και αν εξαντλήσει το νέο συμβόλαιο του, θα έχει συμπληρώσει 15ετία. Μια ζωή και μια καριέρα στη Ρεάλ.

Οι Μαδριλένοι ανακοίνωσαν την Τετάρτη την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Μαρσέλο και το μεσημέρι της Πέμπτης ο παίκτης, συνοδευόμενος από τον Εμίλιο Μπουντραχένιο, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου.

«Οι οπαδοί της Ρεάλ σε είδαν να μεγαλώνεις και να εξελίσσεσαι, είδαν το ταλέντο και την επαγγελματικότητά σου, την αφοσίωσή σου, κέρδισες την αγάπη, τον σεβασμό και τον θαυμασμό όλων», είπε ο Μπουντραχένιο για τον Μαρσέλο, ο οποίος είναι ο δεύτερος ξένος παίκτης στην ιστορία της ομάδας σε συμμετοχές (415), έχοντας κατακτήσει 17 τίτλους.

«Είμαι πολύ υπερήφανος που μπορώ να μπω στην ιστορία ενός σπουδαίου συλλόγου. Είμαι ευτυχισμένος και τυχερός. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για εμένα και για την οικογένειά μου. Δεν προέρχομαι από τις ακαδημίες αυτής της ομάδας, θα ήθελα να έχω παίξει στην Καστίγια, αλλά μετά από τόσα χρόνια, αισθάνομαι ότι οφείλω στη Ρεάλ αυτό που είμαι ως παίκτης σήμερα. Ήρθα μικρός και μεγάλωσα εδώ, εδώ κατάλαβα τι σημαίνει η Ρεάλ για τον υπόλοιπο κόσμο», είπε ο 29χρονος Βραζιλιάνος.

Στη συνέχεια, ο Μαρσέλο ρωτήθηκε για την πιο χαρούμενη, αλλά και για την πιο άσχημη στιγμή του στους Μαδριλένους. «Οι χαρούμενες στιγμές είναι πολλές. Είναι οι τίτλοι, αλλά και κάθε μέρα που ξυπνάω και βλέπω την οικογένειά μου χαρούμενη στη Μαδρίτη. Η χειρότερη είναι όταν με φώναξαν και μου είπαν ότι θα δωθώ δανεικός. Είναι άσχημο να νιώθεις ότι δεν υπολογίζουν ότι μπορείς να βοηθήσεις», απάντησε.

Ο Μαρσέλο μίλησε επίσης για τους αγαπημένους συμπαίκτες του, αναφέροντας ως οικογένειά του τον Σέρχιο Ράμος, αλλά και για τον δυσκολότερο αντίπαλο όλα αυτά τα χρόνια.

«Έχω παίξει με τον Ρονάλντο, τον Ροναλντίνιο, τον Φαν Νίστελροϊ, αλλά ξέρετε ήδη τον καλύτερο: ο Κριστιάνο, ο πιο ολοκληρωμένος από όλους. Και σίγουρα ο πιο δύσκολος αντίπαλος είναι ο Νεϊμάρ».

Keywords