"Να ανταποδώσω σε αυτή τη χώρα που μου έδωσε τα πάντα"

"Να ανταποδώσω σε αυτή τη χώρα που μου έδωσε τα πάντα", δήλωσε ο Ρενάτο Μαργκάσα καλεσμένος στην εκπομπή "Θύρα Σίγμα" το βράδυ της Κυριακής. Μεγάλη η τιμή για τον Μαργκάσα η κλήση του στην Εθνική Ανδρών. Δείτε τι είπε για την προσπάθεια που θα καταβάλει η Ομόνοια για έξοδο στην Ευρώπη.

Όσα δήλωσε ο Ρενάτο Μαργκάσα στην εκπομπή "Θύρα Σίγμα":

"Είμαστε πέντε βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ, θέλουμε να τερματίσουμε στην 3η θέση που είναι πολύ σημαντικό για εμάς να βγούμε Ευρώπη. Περιμένουμε να δούμε και τι θα γίνει στο κύπελλο, μπορεί

να δώσει και η 4η θέση το εισιτήριο Ευρώπης. Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι καλοί, αλλά δεν είναι αρκετοί. Ο κόσμος της Ομόνοιας είναι μοναδικός, είναι εκεί μαζί μας. Αν κερδίσουμε 2-3 συνεχόμενα θα έχουμε ακόμα πιο πολλούς στο πλευρό μας. Τώρα παίζουμε συνέχεια ντέρμπι, είμαι σίγουρος ότι όλοι θα χάσουν βαθμούς, πρέπει να μαζέψουμε αρκετούς όμως εμείς.

Δυστυχώς, αμυντικά έχουμε προβλήματα σαν ομάδα και δεν μιλώ μόνο στην αμυντική λειτουργία. Τώρα με τον Άκη προσπαθούμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Όλοι γνωρίζουμε και βλέπουμε την ποιότητα του Ματ. Έχουμε μετά τους Χριστοφή και Κλέιτον, έχουμε παίκτες μπροστά για να σκοράρουμε. Πρέπει να βρούμε την ισορροπία στην άμυνα. Η επικοινωνία στα αποδυτήρια είναι πολύ σημαντική. Ο Κάρβερ ήταν καλός προπονητής αλλά φταίμε και εμείς που παίζουμε, ο προπονητής όμως είναι ο πρώτος που την πληρώνει. Ο Άκης μας γνωρίζει καλά, έπαιξε στην Ομόνοια και ξέρει πως να αγωνίζεται σε μία μεγάλη ομάδα.

Φέτος νιώθω πολύ καλά, είναι σημαντικό που δεν είχα τραυματισμούς. Προσπαθώ κάθε παιχνίδι να κερδίσουμε και να είμαστε λίγο καλύτεροι το τελευταίο διάστημα για να βγούμε Ευρώπη.

Για το κεφάλαιο Εθνική: Είναι μία από τις καλύτερες μου χρονιές, όλα ήρθαν στην ώρα τους. Είναι σημαντικό για μένα τώρα που κλήθηκα στην Εθνική, περίμενα καιρό γι' αυτή τη στιγμή. Μεγάλη ικανοποίηση, ήταν όνειρο που πραγματοποιήθηκε. Μεγάλη περηφάνια για μένα. Είμαι στην Κύπρο 9 χρόνια, δεν ξεχνώ από που ξεκίνησα. Ήμουν Δόξα, μετά ΑΕΚ και μετά Ομόνοια. Είμαι ο πιο παλιός στην Ομόνοια. Είναι μεγάλη τιμή. Δούλεψα σκληρά. Ήρθα στην Δόξα και ήμουν 22 χρονών. Είμαι παντρεμένος με Κύπρια, η οικογένεια μου είναι εδώ, θέλω να μείνω εδώ. Ο καλύτερος τρόπος για να ανταποδώσω σε αυτή τη χώρα που μου έδωσε τα πάντα είναι να αγωνιστώ στην Εθνική και να βοηθήσω

Το μήνυμα στον κόσμο της Ομόνοιας: Πρέπει να έχουμε τη νοοτροπία μεγάλης ομάδας. Τους ζητούμε να είναι δίπλα μας και να μας στηρίξει, είμαι σίγουρος ότι μαζί τους θα είναι καλύτερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα