"Με τον κόσμο μας να βάλουμε δύσκολα στους Γάλλους"

Δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο για την αποψινή πρεμιέρα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Λυών έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα. Ο Φανούριος Κωνσταντίνου αναγνώρισε τις δυσκολίες του αγώνα και τόνισε ότι με τη βοήθεια του κόσμου η ομάδα θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στους Γάλλους.

«Είμαστε το μεγάλο αουτσάιντερ απέναντι στην Λυών, την οικοδέσποινα του τελικού της διοργάνωσης που φιλοδοξεί μέχρι τον τελικό και να διεκδικήσει το τρόπαιο στην έδρα της. Εμείς έχουμε τις φιλοδοξίες μας και μαζί με τον κόσμο μας θα προσπαθήσουμε να βάλουμε δύσκολα στους Γάλλους. Θεωρώ έχουμε να κερδίσουμε πολλά από την αποψινή αναμέτρηση και ευελπιστούμε να το συνδυάσουμε με θετικό αποτέλεσμα».

Για την παρουσία του κόσμου
«Είναι λυπηρό να αναγκάζουμε τον κόσμο να ταξιδέψει για 6η φορά εκτός Λεμεσού σε διάστημα δυο μηνών (Ευρώπη, πρωτάθλημα και σούπερ καπ). Είναι πολύ μεγάλο το κόστος, όμως, αναμένεται να έχουμε 6,5 χιλιάδες κόσμο. Σίγουρα δεν είναι αυτό το εκτόπισμα του κόσμου της ομάδας, όμως, θεωρούμε ότι είναι ικανοποιητικός ο αριθμός αν λάβουμε υπόψη όλα τα δεδομένα».

Αγωνιστικά νέα
«Εκτός οι Παπουλής και Μακρίδης, πολύ δύσκολα ο Αγγελή. Δεν μπορώ να γνωρίζω εκ του ασφαλούς ποιος θα χρησιμοποιήσει ο προπονητής μας».

Keywords