"Καλοκαιρινές" θερμοκρασίες στην πρεμιέρα Νοεμβρίου

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αργότερα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια, αλλά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη, στα νότια και ανατολικά παράλια.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 13 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και το απόγευμα, στα δυτικά παράλια, νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Παροδικά, στα προσήνεμα παράλια, θα πνέουν μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια και λίγο ταραγμένη στα νότια και ανατολικά παράλια.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση, παραμένοντας, ωστόσο, πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα